Oduševila nas je ponuda ovog dentalnog centra iz Hrvatske

Foto: Štimac, Centar dentalne medicine

Zdravi zubi jedan su od temelja kvalitetnog života. Izgledate i osjećate se opušteno i samopouzdano, svugdje i u bilo koje doba.

Jaki i zdravi zubi vam omogućavaju i da uživate u omiljenoj hrani bez ustručavanja i kompromisa, te ne kvari vaše raspoloženje prilikom druženja s drugima. Ovo je posebno značajno u nadolazećem blagdanskom razdoblju, kad se najviše veselimo druženjima u krugu obitelji i prijatelja.

Zdravlje ne smije biti luksuz, ali premium uslugu zaslužujemo svi

Ono u čemu mnogi griješe je to da pretpostavljaju da su premium stomatološke usluge iz Hrvatske za njih nedostupne. No, već odavno je poznato da je naša domovina među omiljenim destinacijama u Europi po pitanju visokokvalitetnih stomatoloških usluga. Prvenstveno je to radi 50-70% nižih cijena nego u ostalim EU zemljama poput Njemačke, ali i dodatne mogućnosti povrata sredstava od osiguranja, što je usklađeno na razini cijele EU.

Kako bi pacijente potaknuli na aktivno rješavanje svojih dentalnih problema, te na to da svoje povjerenje poklone upravo hrvatskim stomatolozima, Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba pripremio je ponudu koja nam je zazvučala nestvarno. Njihov VIP paket uključuje besplatan smještaj u neposrednoj blizini samog dentalnog centra, a od ove jeseni i organizirani prijevoz od Münchena do Zagreba i nazad! Prvi pregled i dijagnostika u Štimac centru su besplatni, što znači da pacijent može u miru i bez ustručavanja organizirati svoj dolazak na konzultacije s vrhunskim hrvatskim stručnjacima.

Osim usluge potpuno prilagođene potrebama i vremenskim ograničenjima svojih pacijenata, ovaj dentalni centar nudi i brojne financijske pogodnosti koje će olakšati odluku pri ulasku u radove. Dosad su nebrojeni broj puta radili s mnogim pacijentima iz Njemačke koji imaju njemačko zdravstveno osiguranje.

Prilikom dolaska na pregled potrebno je ponijeti sa sobom obrazac iz njemačkog zdravstvenog osiguranja (Heil und Kostenplan) koji će za vas popuniti osoblje centra. Njega nosite natrag sa sobom u njemačko zdravstvo, zajedno s dobivenom cjenovnom ponudom za terapiju. Na taj način ćete ostvariti povrat novca ako vam to vaše osiguranje odobri, pojašnjavaju nam iz Štimac centra.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoj VIP paket što prije

Nadolazeći blagdani zvuče sada još bolje, slažete li se s nama? Rezervirajte svoj VIP dolazak u Štimac centar što prije, jer je broj mjesta ograničen i termini polaska pune se u rekordnom roku. Svoj dolazak možete rezervirati ovim putem, a ako ste zainteresirani za opciju besplatnog prijevoza, napomenite to u svojoj prijavi.

Svatko od nas misli da je njegov problem najgori ili da je nerješiv, no to samo dovodi do odgađanja rješavanja problema. Budite sigurni u to da ćete u Štimac centru naći odgovore na sva vaša pitanja i da će se vama posvetiti tim stručnjaka koji će naći adekvatno rješenje za sve vaše dentalne probleme.

Mail