Evo koliko vam vremena treba za popravak zubi u Hrvatskoj!

Foto: Štimac Centar dentalne medicine

Sveprisutnost društvenih mreža koje “vole” lijepo i trend fotografiranja “u najboljem izdanju” razlozi su zašto danas svi žele izgledati maksimalno dobro.

Osmijeh je kruna ljepote lica, jedan od glavnih estetskih faktora našeg izgleda, ono što se prvo primjećuje na osobi i ono što privlači druge. Ljepota i estetika danas se cijene više nego ikad. 

Novi osmijeh nije više godišnji projekt, pun muke i odricanja. Bilo da vam treba samo redoviti pregled uz manje popravke, ugradnja implantata na mjesto nedostajućeg zuba ili pak želite proljepšati svoj osmijeh ljuskicama za zube, Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba naša je preporuka za brzu i kvalitetnu uslugu. 

Ovaj dentalni centar usmjeren je na iskrenu komunikaciju s pacijentima te fokusiran na edukaciju o stomatološkim zahvatima. Svoju popularnost duguje i zanimljivom sadržaju na društvenim mrežama te snimkama stvarnih zahvata i i njihovih efektnih rezultata, kao što možete vidjeti na primjeru:

Transformacija osmijeha krunicama i ljuskicama u Štimac centru

[TRANSFORMACIJA OSMIJEHA U ŠTIMAC CENTRU] 🦷 Pogledajte još jednu nevjerojatnu transformaciju osmijeha u našem centru! Ovoj smo pacijentici potpuno transformirali osmijeh pomoću krunica i ljuskica na obje čeljusti. Krunice i ljuskice su izrađene u našem laboratoriju suvremenom CAD-CAM tehnologijom. Zubima smo vratili potpunu funkcionalnost uz vrhunsku estetiku koja je očarala našu pacijenticu, a ovakav savršen osmijeh možete imati i vi! 😁 Sve o našim high-tech krunicama za zube saznajte na bit.ly/Krunice-za-zube-u-Štimac-centru!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Četvrtak, 21. siječnja 2021.

Svjesni činjenice kako je vrijeme bitan faktor, pogotovo onima koji borave van Hrvatske, zahvate u Štimac centru stručni tim doktora prilagodit će u potpunosti vašoj dentalnoj situaciji i ograničenom trajanju boravka u Domovini. 

Zubni implantat možete ugraditi u jednom dolasku za svega 15ak minuta, a posebno zadivljuje činjenica da od čeljusti bez ijednog zuba do novog lijepog osmijeha možete doći već unutar 24 do 48 sati. Zahvaljujući modernom laboratoriju koji se nalazi u sklopu ovog dentalnog centra, krunice i zubni mostovi mogu se izraditi kroz samo par dana, tako da kompletno rješenje dobivate u najkraćem roku na jednom mjestu.

Brzina ovdje ne znači i manju kvalitetu, nego upravo suprotno. Naši domaćini u centru nam posebno ističu pristup koji u prvi plan stavlja pacijenta i njegove individualne potrebe i želje. Uz pomoć suvremene dentalne tehnologije i pristupa prilagođenog upravo vama, usluga koju dobivate je vrhunska, a zahvati nježni i brzi. Osim toga, uvjerili smo se i da će stručno osoblje Štimac centra napraviti sve da se osjećate opušteno i sretno u obiteljskoj atmosferi kojom cijeli centar zaista odiše. 

Vaše potrebe i prioriteti su u prvom planu

Razgovor sa stomatologom jednako je bitan kao i sam pregled i uključuje pojašnjenje određenih zahvata i terapija, stručni prijedlog potrebnih tretmana, kao i iskren i profesionalan savjet za adekvatno rješenje vaših problema sa zubima. 

Osnivačica dentalnog centra Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent., objašnjava nam kako su im brojni zadovoljni hrvatski pacijenti iz inozemstva motivacija da nastave njegovati dugogodišnji poseban odnos s pacijentima koji žive van Domovine. Trude se u svakom segmentu svoju uslugu prilagoditi njima te im tako nude besplatan pregled i rendgensku dijagnostiku, kao i smještaj u modernim sobama u blizini njihovog centra.


Vratite svoj osmijeh i samopouzdanje uz pomoć vrhunskih hrvatskih stručnjaka! Posjetite Štimac centar dentalne medicine i obnovite kvalitetu vašeg života uz pomoć suvremene dentalne tehnologije.


Mail