Na pregledu kod zubara – iz vlastitog doma!

Izvanredne okolnosti uzrokovane pandemijom i udaljenost od Hrvatske prisilile su nas sve da razmišljamo u drugačijim okvirima. S bližnjima u Domovini se nismo mogli viđati, poslovna budućnost postala je neizvjesna, a poseban problem postala je i dostupnost medicinske skrbi u trenutku nužde.

Za dijagnostiku na licu mjesta, dovoljan je samo jedan poziv

U ovom izazovnom periodu, kada je većina toga prebačeno online, omiljena stomatološka klinika brojnih Hrvata iz inozemstva, odlučila je napraviti korak dalje. Svoje najbolje stručnjake “doveli” su u vaš dom, stavivši vam ih nadohvat ruke – u vaš mobitel.

Ako vaš dentalni problem nije hitne prirode, no trebate pravovremenu stručnu pomoć, odsad imate mogućnost jedinstvene online dijagnostike putem WhatsApp video poziva iz Štimac centra dentalne medicine u Zagrebu. Video pozivom putem popularne WhatsApp aplikacije možete na nikad lakši način dobiti savjet direktno od oralnog kirurga dr. Filipa Štimca – pritom nenapuštajući udobnost kućnog stolca! Ova metoda dijagnostike i stručnog savjeta na daljinu dokaz je da je veza pacijenta i doktora u Štimac centru neovisna o zemljopisnim barijerama i trenutnim mjerama.

Konzultacije su namijenjene svima vama koji trenutno niste u mogućnosti doći u Domovinu, ili jednostavno želite individualno razgovarati o svojem dentalnom zdravlju sa stručnjakom. Termin WhatsApp razgovora s doktorom rezervirajte još sada putem ovog linka.

Pacijent je uvijek na prvom mjestu – čak i kad ne može doći na pregled

Budući da su se u razdoblju trajanja mjera vezanih uz pandemiju virusa COVID-19 organizirali za rad samo s hitnim slučajevima, Štimac centar je htio svojim pacijentima i pratiteljima na društvenim mrežama staviti svoje stručnjake na raspolaganje i uživo!

“Dobar dan, dragi naši Facebook i Instagram fanovi!”, ovako već dva mjeseca započinje svaki utorak i petak uživo na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu. Doktori Štimac centra, predvođeni dr. Filipom Štimcem, dr. Majom Jagodić-Štimac i dr. Elenom Štimac Vukojević pobrinuli su se da je stručni medicinski savjet uvijek dostupan svima kojima treba pomoć.

Pod motom “Ne morate u ordinaciju, ordinacija dolazi vama” pokrenuli su javljanja uživo u kojima spomenuti stručnjaci i najbolji stomatolozi u Hrvatskoj prema izboru pacijenata odgovaraju na postavljena pitanja.

Doktorica Maja Jagodić-Štimac, osnivačica Štimac centra i voditeljica tima dijagnostičara, ugodno je iznenađena pozitivnim reakcijama fanova te količinom interesa i pitanja vezanih uz dentalno zdravlje:

Dr. Maja Jagodić-Štimac o strahovima pacijenata

Naša dr. Maja Jagodić-Štimac donosi vam zanimljivosti i detalje kako se ona nosi sa strahovima pacijenata! 🤔

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 21. travnja 2020.

“U početku nas je bilo strah kako će publika koja nas prati prihvatiti ovakav način komunikacije i javnog raspravljanja o određenim zdravstvenim problemima. Drago mi je što su naši fanovi odmah prepoznali našu istinsku želju da im pomognemo i budemo uz njih i u izvanrednim okolnostima.”

Dio žive atmosfere javljanja uživo iz Štimac centra možete vidjeti i sami na Facebook stranici ili na web stranici njihovog novog online centra.


Mail