OBEĆANA DOBRA ZABAVA I REKREACIJA Family Sport Weekend u Vodicama

Sunčani listopad kao stvoren je za druženje i aktivnosti na otvorenom, a ovaj tjedan svi su pozvani na Family Sport Weekend koji će se održati u Vodicama u subotu i nedjelju, 12. i 13. listopada. 

Program započinje u subotu 12. listopada utrkom Lidl Vodice Run na 1, 5 i 10 kilometara laganim rutama kroz grad i uz plaže. Natjecatelje očekuje dobra zabava i vrijedne nagrade, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na utrku putem web stranice https://www.runcroatia.hr/lidl-run-vodice   Na Obali Vladimira Nazora, u startno-ciljnoj zoni, vodičke sportske udruge prezentirati će svoje vještine, a najmlađi će se moći okušati u različitim sportovima i na poligonu spretnosti. Svi sudionici i gledatelji utrke moći će izmjeriti krvni tlak i tjelesnu težinu na info punktu Crvenog križa Vodice, a za dobru zabavu tu su Vodičke mažoretkinje, DJ i After Run Party. Start utrke je u 11:00 sati.

U nedjelju 13. listopada, sa startom točno u podne, održava se tradicionalni 12. Gabrin MTB maraton koji je ujedno i prva utrka nove sezone XC Zimske lige Dalmacije. Biciklističkim stazama u zaleđu Vodica vozit će se se kraći (17,5 km) i duži (35 km) maraton, a kraće staze spremne su za dječje kategorije. Više informacija o utrci i prijavama dostupno je na stranici https://www.xczld.info/novosti/12-gabrin-maraton-1-kolo-xczld-2019-20/

Organizatori obećavaju dobru zabavu i rekreaciju za sve generacije – pridružite se i revitalizirajte svoj duh i tijelo!

Mail