Hrvatska – Latinska Amerika, online B2B sastanci u organizaciji HGK

Foto: HGK

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na B2B sastanke s tvrtkama iz Latinske Amerike, koji se održavaju od 8. travnja do 7. svibnja, na online platformi HGK Go Global – Go Virtual.  

Plenarni dio događanja održat će se 30. travnja 2021., a za hrvatske i sudionike iz Latinske Amerike platforma je već otvorena i dostupna za prijave. Prijava na platformu i sudjelovanje na poslovnim razgovorima su besplatni.

Prijava na platformu (putem internetskog preglednika kao što je Google Chrome, MS Edge ili Mozilla Firefox) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje potencijalnih partnera i mogućnost izravnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikacija putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti izravno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama.

Hrvatska gospodarska komora je pokrenula projekt online B2B sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere Go Global – Go Virtual, uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN, u svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki .

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu putem koje se mogu virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa. Nakon provedene ankete odabrana su tržišta i sektori u kojima članice vide najviše mogućnosti za unaprjeđenje i razvoj novih poslovnih aktivnosti s naglaskom na izvoz. 

Tržišta koja su do sada obuhvaćena projektom su Slovenija, Rusija, države Višegradske skupine (V4: Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka), Austrija i Njemačka, Izrael te Italija.

Mail