DOSTA VAM JE LOMLJIVIH MOBITELA? Hummer je otporan na udarce, padove, vodu i košta samo 1399 kn

Foto: PR

Nakon što je krajem veljače na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, MWC Barcelona predstavljen novi ‘rugged’ pametni telefon NOA Hummer 2019, isti je sada dostupan na tržištu. Za sve one koji žele izdržljiv, a elegantan uređaj, ovaj smartphone će biti idealan. Namijenjen je za ektremne uvjete, razna radna okruženja i avanturističke izazove. Prvi koji će imati priliku isprobati ovaj uređaj bit će HGSS – Hrvatska gorska služba spašavanja.

Glavne karakteristike NOA Hummera 2019 su otpornost na udarce, tlak, vodu i ogrebotine što potvrđuju standardi IP68 i MIL-STD-810G. Oni osiguravaju da uređaj može biti izložen vrlo zahtjevnim uvjetima te ga bez straha možete ponijeti sa sobom bilo da se bavite ekstremnim sportom, idete na ‘robinzonsko’ putovanje, bavite se planinarenjem ili jednostavno trebate mobitel koji će podnijeti učestale padove.

Ovaj pametni telefon omogućuje snimanje fotografija na kiši i snijegu, a najpoznatiji vojni standard MIL-STD-810G pruža sigurnost da je uređaj potpuno otporan na prašinu.

Hummer 2019, iako dolazi iz ‘rugged’ serije uređaja, odiše elegancijom i stilom. Metalni okvir koji kombinira brušeni aluminij s gumenim površinama, daje uređaju anti-kliznu i izdržljivu površinu koju možete čvrsto držati čak i kada je mokra.

Pokreće ga četverojezgreni procesor MTK6739, uparen s 3 GB radne memorije i 16 GB memorije za pohranu podataka, što je moguće nadograditi s dodatnih 128 GB putem Micro SD kartice. Ima bateriju od 3.800 mAh s tehnologijom brzog punjenja, a koja se puni preko USB-C konektora.

S NFC čitačem uređaj može čitati i komunicirati s drugim NFC kompatibilnim uređajima i koristiti ih za različite svrhe, od jednostavne identifikacije do implementacija virtualnog novčanika.

Dvostruka stražnja kamera ima 13+2 MP, dok prednja kamera ima 8 MP. Hummer 2019 ima zaslon dijagonale 5.5” u HD+ rezoluciji 720×1440 piksela. Ekran je zaštićen Gorilla staklom te je otporan na grebanja i mehanička oštećenja.

Uređaj koristi Android 8.1 operativni sustav te ima ugrađen GPS i AGPS sustav za navigaciju. Cijena ovog pametnog telefona je 1.399 kn.

Mail