ŠTO ĆE NOA PREDSTAVITI U BARCELONI? Otkrivamo trenutno najzanimljivije modele hrvatske tvrtke

Foto: PR

NOA već treću godinu sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni.

Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavit će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline te nove modele iz RUGGED serije.

NOA će tom prilikom osim ranije najavljenih pametnih telefona, F20 Pro i F10 Pro, predstaviti još dva nova modela iz F serije privlačnog dizajna s vrlo tankim rubovima i ‘U-notchem’ te AI funkcionalnostima.

Prvi je pametni telefon NOA F5 s dvostrukom stražnjom kamerom koja će snimati fotografije do 65 MP te 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije za pohranu podataka. Uređaj će koristiti najnoviji Android 9.0 operativni sustav, imat će bateriju od 4.000 mAh te će se smjestiti u cjenovni razred do 199 eura.

Foto: PR

Model NOA F3 će također snimati fotografije do 65 MP, imat će implementiranu DTS tehnologiju zvuka i 3 GB RAM memorije i 32 GB memorije za pohranu podataka. Njegova cijena će biti 119 eura.

Iz N serije uređaja na sajmu će biti izloženi NOA Element N10, dobitnik prestižne EISA Best Buy Smartphone 2018-2019 nagrade. Ovaj pametni telefon je prepoznat kao uređaj koji nudi najbolju vrijednost za korisnike što se tiče omjera cijene i kvalitete.

Bit će izložen i NOA N20 elegantnog dizajna koji se na tržištu pojavio početkom veljače. N20 ima omjer zaslona u 19:9 FHD+ rezoluciji, dvostruku stražnju kameru koja oversampling tehnologijom može stvarati fotografije od 65 MP, DTS zvuk, 4 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije. Uz ove mobitele, u Barceloni će biti izloženi i modeli NOA N3 i NOA P1.

NOA će predstaviti i novi smartphone iz RUGGED serije, Hummer 2019 koji će biti idealan za sve one koji žele elegantan i izdržljiv uređaj. Namijenjen je za ektremne uvjete, razna radna okruženja i avanturističke izazove, a s druge strane odlikuje ga dizajn koji na prvi pogled ne otkriva da se radi o ‘rugged’ mobitelu. Glavne karakteristike NOA Hummera 2019 su otpornost na udarce, tlak, vodu i ogrebotine što potvrđuju standardi IP68 i MIL-STD-810G.

Foto: PR

Iz NOA Core serije uređaja bit će predstavljeni Swing 3G, Primo 4G, Fresh 4G i Vivo 4G te novi Next 2019. Osim pristupačne cijene, ovim mobitelima je zajedničko to što su veoma jednostavni za korištenje, odnosno prilagođeni manje zahtjevnim korisnicima.

Za sve koji su neprestano u pokretu, dnevne zadatke rješavaju u hodu, vole gledati filmove ili čitati e-knjige tu su NOA tableti P497, M701K i M108 te NOAline dodatna oprema koja obuhvaća slušalice, prijenosne punjače, zaštitne maskice i etuije, kablove i drugo.

Osim NOA pametnih telefona i tableta, NOA u ponudi ima i NOA Vision LED televizore. Na tržištu su trenutno dostupna četiri modela 55”, 50”, 43” i 32”. Prva 3 su Android Smart TV što im omogućava da svakodnevno gledanje televizije obogate s aplikacijama i raznim multimedijalnim sadržajem.

Na Mobile World Congressu bit će predstavljen novi model NOA Vision Smart TV s dijagonalom ekrana od 55”, jedini TV uređaj s integriranim Android 8.1.0 sustavom. Posebnost kod ovog televizora je modularan hardware, u potpunosti integriran u unutrašnjost TV uređaja što korisniku pruža mogućnost odabira uređaja s nekoliko varijacija Android sustava i hardwarea.

Mobile World Congress traje od 25. do 28. veljače, a NOA uređaji će biti izloženi na štandu broj 6E20 u hali 6. Službena prezentacija nove NOA F serije pametnih telefona održat će se 26. veljače 2019. godine s početkom u 13:00 sati na NOA štandu.

Poseban gost na NOA štandu bit će izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji će na MWC-u biti prva dva dana, u ponedjeljak i utorak (25. i 26. veljače). Izbornik će izvlačiti dobitnike NOA nagradne igre te će prisutni imati priliku dobiti njegove autograme i potipisane promotivne materijale.

Mail