SPORTSKA HRVATSKA Objavljen Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta u 2019. godini

Foto: Pixabay

Hrvatska turistička zajednica objavila je Poziv za iskazivanje interesa za provedbu projekta ‘Sportska Hrvatska’ za 2019. godinu.

Ovim Pozivom planira se, kroz posebnu marketinšku i PR suradnju na vrhunskim sportskim projektima, uspostava partnerstva s organizatorima vrhunskih međunarodnih sportskih natjecanja u Hrvatskoj te vrhunskim hrvatskim sportašima u cilju dodatne promocije na emitivnim tržištima.

‘Vrhunskim sportskim projektima želimo podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i u konačnici povećanje opće potrošnje’, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić nadodavši kako projektom ‘Sportska Hrvatska’ spajamo turizam i sport, ono po čemu je Hrvatska u svjetskim okvirima najprepoznatljivija.

Zainteresirani partneri dužni su dostaviti prijavu i vlastitu prezentaciju prijedloga suradnje s detaljnim prikazom svake predložene aktivnosti putem e-maila na adresu sportska.hrvatska@htz.hr najkasnije do petka, 21. prosinca 2018. godine.

Konačnu odluku o odabiru partnera za provođenje strateških promotivnih kampanja donijet će Turističko vijeće HTZ-a. Tekst Poziva sa svim detaljnim informacijama dostupan je na službenim stranicama Hrvatske turističke zajednice.

Mail