OTKRIJTE 3 zlatna savjeta za odabir najboljeg zubara baš za Vas!

Odabir je odluka osobne prirode i ovisi o mnogim čimbenicima. Kad su u pitanju jednostavnije odluke oslanjamo se uglavnom na osobni odabir, ali kad su u pitanju dugoročne životne odluke, kao što je odabir liječnika ili stomatologa, tada u pravilu tražimo savjet ili preporuku prijatelja, osoba kojima vjerujemo.

No, ne biramo svi zubara na temelju istih kriterija. Činimo li onda pri tom grešku, pitajući prijatelje za preporuku? I da, i ne. Svaki dobar i iskren savjet je zlata vrijedan. Ako ste od onih kojima je kvaliteta pružene medicinske usluge iznimno bitna, za sebe birate isključivo originalan rad i ne želite samo estetsko već i dugotrajno rješenje s garancijom kvalitete, tada ćete pažljivo razmotriti nekoliko opcija i sami se dodatno raspitati. Prije odluke o velikom zahvatu, kao što je u slučaju kompleksnih SMILE MAKEOVER-a, All-On-6 ili All-On-4 ORIGINAL-a, sami sebi dugujete postaviti sljedeća tri pitanja:

  1. EDUCIRANO OSOBLJE–  Ako od svog dugo očekivanog novog osmijeha očekujete besprijekoran izgled, svakako morate tragati za stručnom osobom kojoj se možete prepustiti u ruke s punim povjerenjem. Vjerojatno se pitate, kako prepoznati „usavršava li se moj doktor kontinuirano u dijelu stomatologije koja je bitna baš u mom slučaju?” Lako! Prije svega, provjerite diplome i certifikate izložene u ordinaciji ili dostupne na online medijima (web stranica ordinacije, faceboook i ostale društvene mreže).
  2. ORIGINALAN RAD–  Svi se slažemo s mišljenjem kako ne treba pristajati na zamjenska rješenja kad je u pitanju naše zdravlje. Što to znači? Evo konkretno, kod All-on-4 ORIGINAL-a iznimno je bitno da klinika posjeduje certifikat Nobel Biocare tvrtke čiji su implantati jedini namijenjeni za taj rad. Prilikom ugradnje potrebno je pridržavati se strogih protokola izumitelja All-on-4 koncepta Paola Maloa. Slobodno zahtijevajte da Vam stomatolog predoči dokaze za sve navedeno, u ovom slučaju: licencu Nobel Biocare, diplomu s edukacije Paola Maloa, te implantološku knjižicu Nobel Biocare koju morate dobiti nakon ugradnje implantata, upravo kao dokaz originalnosti.
  3. GARANCIJA– Naposljetku se zapitajte možete li dobiti garanciju za obavljene zahvate ako iza njih ne stoji dovoljno stručna osoba koja se kontinuirano educira do najsitnijih pojedinosti unutar svoje specijalizacije, ako ne koristi najbolje materijale, ako ne slijedi protokole, ako ne posjeduje certifikate i ne izrađuje originalne radove? Definitivo ne. Garancija nije nešto što se daje usmeno, to je pisani dokument koji Vama kao pacijentu znači sigurnost.

Uz mnoge detalje, kao npr. preporuke, a koji će svakako igrati važnu ulogu u Vašoj odluci prilikom odabira stomatologa, prethodna tri pitanja stavite na vrh ljestvice prioriteta. U tom slučaju sigurno nećete pogriješiti u svom odabiru jer o zdravlju ne treba razmišljati na kratke staze.

Rezervirajte svoj neobvezujući pregled u Stomatološkoj Poliklinici Breyer pozivom na broj 00385995155111 ili nas kontaktirajte putem Facebook Messenger-a, rado ćemo Vas voditi u odluci do novog osmijeha krojenog baš po Vašoj mjeri!

Dopustite da budemo Vaš savjetnik za najbolji odabir!

 

“Usavršavamo se kod najboljih!”

Mail