Zagreb, Croatia

Službene stranice Grada Zagreba!

Šibenik, Croatia

This hotel is located in the historical center of Šibenik, next to the town's waterfront and marina, where excursion boats regularly head in the directions of indented Adriatic coast and natural phenomenon Kornati.

Vodice, Croatia

U hladovini guste borove šume u Vodicama nalazi se naš Hotel IMPERIAL, istoimeni Kamp i Ville, te FLORA i MADERA. Šarmantne Vodice, kao odabrana destinacija za godišnji odmor, jednostavno ne mogu razočarati.

Zagreb, Croatia

Službene stranice Grada Zagreba!

Dugi Otok, Croatia

Dugi otok pravi je primjer mjesta gdje se te dvije suprotnosti najviše očituju, pitoreskna mjesta i skrovite plaže u srazu sa veličanstvenim klifovima i bujnom vegetacijom.

Nin, Croatia

Bez obzira na to dolazite li u Nin radi odmora, liječenja ili da biste istražili njegovu povijest, prirodne ljepote ili sve to zajedno, posve je sigurno da vas čekaju i mnoga ugodna iznenađenja. Svaki vaš dan bit će zanimljiv i ugodan.

Makarska, Croatia

Dobro došli u Makarsku! Danas je to grad s više od 15 tisuća stanovnika kojemu pripadaju i slikovita naselja pod Biokovom, Veliko Brdo, Puharići, Kotišina i Makar od kojega je nastalo ime Makarska, i jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta.

Šibenik, Croatia

Šibenik, najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, nalazi se u najzaštićenijoj prirodnoj luci, na sredini istočne obale Jadranskoga mora, prastarog mare Adriaticuma, na ušću ljepotice Krke i na izvorima bogate hrvatske povijesti.

Split, Croatia

Ako ste u Splitu tri dana, imat ćete više vremena za otkrivanje svih čari grada pod Marjanom. Osim razgledavanja Dioklecijanove palače možete uživati u splitskom stilu života, mediteranski opuštenom, kao pravom lijeku protiv stresa.

Crikvenica, Croatia

Vi volite more. Prirodu. Volite sunce, lijepe i uredne plaže, sviđa vam se povijest i tradicija! Naravno, sve to imamo za vas! I još puno više! Jer, crikvenička rivijera jedan je od najslikovitijih dijelova obale Jadranskoga mora.

Vodice, Croatia

Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.

Mali Lošinj, Croatia

Otkrij Lošinj! Upoznaj Lošinj! Doživi Lošinj! Visit Losinj!

Cres, Croatia

Otok Cres smješten je u prostranom Kvarnerskom zaljevu i najveći je jadranski otok. Za posjetitelje koji vole prirodu i izvorne ambijente, otok Cres velik je izvor uređenih, prirodnih, velikih, malih, kamenih, šljunčanih, pješčanih i skrovitih plaža.

Zagreb, Croatia

Letovi u Europu i u susjedstvo! Povoljno—Sigurno—Brzo—Jednostavno.

München, Germany

Odlučili ste se za boravak na Jadranu? Turistička agencija ID Riva Tours nudi sve oblike vrhunskog smještaja - od hotelskih soba, preko kampa do apartmana i vila... Kontaktirajte nas!

Essen, Germany

Od 1966 Vaš pouzdani partner za putovanja u Hrvatsku. Velika ponuda paket aranžmana: krstarenja, hotela, apartmana, vikendica...

Hamburg, Germany

6x im Großraum Hamburg Mittagstisch-Ausser Haus-Veranstaltungen.

Zagreb, Croatia

U tijeku su upisi u intenzivne tečajeve njemačkog, engleskog, talijanskog, španjolskog, danskog, francuskog, švedskog, norveškog, slovenskog, hrvatskog za strance, koji se održavaju u srpnju. Saznaj više!

Vukovar, Croatia

Startas, Boromina, Borosana, Rubber, My Ballerinas i The Big Blue! Prelistaj kataloge naših aktualnih kolekcija za žene, djecu i muškarce.

Koprivnica, Croatia

NOA is a Croatian mobile phone manufacturer with a strong presence in the SE European region, and a tendency of growth and expansion into the rest of Europe.

Zagreb, Croatia

Pronađi posao između 4235 objavljenih oglasa.

München, Germany

Endecken Sie PODRAVKA VEGETA DEUTSCHLAND! Mit Vegeta schmeckt's besser! Ein Geschmack, der von Natur aus gut schmeckt.

Zagreb, Croatia

Privredna banka Zagreb dio je PBZ Grupe, vodeće hrvatske financijske grupe koja pruža bankovne usluge fizičkim i pravnim osobama. S 219 poslovnica i ispostava Privredna banka Zagreb pokriva cjelokupni teritorij Hrvatske.

Ludwigsburg, Germany

Pogrebno poduzeće.

Salem, Germany

Knjigovodstvo za preduzetnike.

Frankfurt am Main, Germany

Knjigovodstvene usluge, računovodstvo* Buchen lfd. Geschäftsvorfälle sowie lfd. Lohnabrechnung im Rahmen der Zulässigkeit des § 6 Nr. 4 Steuerberatungsgesetz.

Zagreb, Croatia

Svojim pacijentima koji žive izvan Republike Hrvatske nudimo cjelokupan paket usluga; od vrhunskog dentalnog ili estetskog tretmana do prijevoza i smještaja.

Zagreb, Croatia

Želiš novi osmijeh? Javi nam se još danas i posjeti najboljeg stomatologa u Zagrebu. Ugovori besplatan pregled!

Bizovac, Croatia

Lječilište u novoizgrađenom objektu koristi modernu opremu za pomoć pacijentima koji na terapiju dolaze preko Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje ili u privatnom aranžmanu.

Zagreb, Croatia

Na razini cijele grupacije u tjedan dana obavimo više zahvata nego sve ostale klinike za lasersku korekciju vida zajedno, zbog čega smo i službeno postali br. 1 u Europi. Postavite pitanje doktoru.

Vodice, Croatia

Osnovan 2003. godine, Dental Centar Dubravica je danas jedna od prvih klinika u Republici Hrvatskoj koja pruža visoko kvalitetne dentalne usluge pacijentima iz cijeloga svijeta.

Zagreb, Croatia

U našem timu nalazi se široki raspon stručnjaka, od vrhunskih stomatologa, specijalista struke do vrsnih zubnih tehničara, marljivih asistenata te stručnjaka ekonomske i jezične struke. Upoznajte tim!

Zagreb, Croatia

POLIKLINIKA IMED vodeća je regionalna privatna poliklinika fokusirana na područje lica, čeljusti i usta. Poliklinika objedinjuje maksilofacijalnu, rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju, stomatologiju i zubotehnički laboratorij.

Sisak, Croatia

Dentalni turizam! KAKO SE NARUČITI NA PRVI PREGLED: Molimo da za prvi pregled nazovete broj +385 44 543 289 ili nas kontaktirajte na info@poliklinika-breyer.hr

Freiburg, Germany

Zaštita protiv nepravednog otkaza, prometno pravo, obiteljsko pravo, naplata dugovanja, kaznena djela, prava žrtava...

Traunstein, Germany

RAin Jertec-Lemmermeyer befasst sich im Schwerpunkt mit Arbeitsrecht und internationalem Wirtschaftsrecht.

Berlin, Germany

Od 2016. je partner u Odvjetničkom uredu Zielke & Vukadin. Od 2010. radi na područjima kaznenog, administrativnog i socijalnog prava, kao i prava zaštite žrtava.

Franfkurt am Main, Germany

Bavi se općim privatnim pravom, obiteljskim pravom, pravom vlasništva, kaznenim i upravnim pravom, te ugovornim, najamnim i drugim odnosima.

Franfkurt am Main, Germany

Bavi se općim privatnim pravom, obiteljskim pravom, pravom vlasništva, kaznenim i upravnim pravom, te ugovornim, najamnim i drugim odnosima.

Pforzheim, Germany

Rechtsgebiete: Arbeitsrecht, Familienrecht, Mietrecht, Verkehrsrecht, Strafrecht.

Franfkurt am Main, Germany

Ich bin für Sie vor allem in den Bereichen Internationales Privatrecht, Zivilrecht, Strafrecht, Vertragsrecht, Sportrecht, Miet- und Eigentumsrecht, Verkehrsrecht, Schadensrecht sowie Arbeitsrecht tätig.

Vodice, Croatia

Ukoliko klijent dolazi iz strane zemlje, organiziramo doček u zračnoj luci i prijevoz do odredišta, odnosno do našeg ureda u Vodicama.

Zagreb, Croatia

Svečane dvorane za svadbe, vrhunski svadbeni meni, organizacija vjenčanja u Vašem stilu... sve za dan iz snova! Proslavite s nama uz specijalne ponude!

Opatija, Croatia

Grupacija specijaliziranih tvrtki za ulaganje, projektiranje, građenje i prodaju nekretnina na području grada Opatije i Liburnijske rivijere.

Crikvenica, Croatia

Zdravstvena skrb, fizikalna i radna terapija, kulturno-zabavne i sportske aktivnosti, radionice i puno toga više!

Zadar, Croatia

Imamo 10 godina iskustva u posredovanju i prometu nekretnina u Hrvatskoj. Prije, tijekom i nakon kupnje/prodaje smo na usluzi, s korisnim informacijama o tržištu/kupnji/prodaji nekretnina i pronalaženju smještaja. Tel. +385 91 27 07 561

Hamburg, Germany

B&K GmbH & Co. KG, Hamburg - Velik izbor novih i rabljenih osobnih vozila marke BMW i MINI. Pogledajte ponudu polovnih i novih automobila u Njemačkoj. Kontakt: Ivan Klarić, tel. 040-766 091-6351, e-mail: ivan.klaric@bundk.de

Mail