EDUKACIJA ZA UGOSTITELJE NA RIVIJERI CRIKVENICA Rok za prijave, do 31. svibnja!

Foto: TZG Crikvenice

Prije početka turističke sezone na inicijativu crikveničkih ugostitelja su Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Gastronaut i Ceh ugostitelja Crikvenice odlučili organizirati edukativnu radionicu za voditelje restorana i konobare, a s ciljem što bolje pripreme za sezonu koja započinje u vrlo specifičnim i zahtjevnim uvjetima.

Edukativna radionica će se održati u srijedu, 3. lipnja 2020. godine u Gradskoj vijećnici (Stara škola) u Crikvenici, s početkom u 10:00 sati.

Predavači i moderatori su Siniša Križanec, edukator, ugostitelj, osoba koja je pokrenula prva dva objekta s pet zvjezdica u Hrvatskoj te Karin Mimica, autorica brojnih projekata unapređenja gastronomske ponude i urednica portala Gastronaut.hr.

Predviđene su sljedeće teme:

–    Aktualni psihološki pristup gostima i osoblju;
–    Uspješno poslovanje sa smanjenim troškovima;
–    Interni kontroling;
–    Načini nošenja sa stresom, vježbe ubrzane relaksacije;
–    Aktualni i novi trendovi u ugostiteljstvu;
–    Diskusije i konzultacije.

Nakon službenog dijela radionice, predstavit će se proizvodi partnera Gastronauta – vina Vinarije Pavlomir i Erdutski vinogradi te suhomesnate delicije Mesnice Ravlić servirane na i u proizvodima iz asortimana Zip trgovine.

Predviđeno trajanje radionice je od 10:00 do 14:00 sati.

Rok za prijavu je nedjelja, 31. svibnja 2020., a prijave za edukaciju se vrše putem poveznice za online obrazac: https://forms.gle/KVN7Mbr94uQCMfJM7

Veselimo se dolasku crikveničkih ugostitelja i vjerujemo da će edukacija biti vrlo korisna i zanimljiva.

Mail