ČISTA PETICA MAŠKARANOJ CRIKVENICI Subota u društvu vesele Maje Šuput

Iako je već nekoliko tjedana maskirana, naša je Rivijera Crikvenica i u ovom izdanju svoja i prepoznatljiva. Ne samo zbog vedrih i originalnih ukrasa na ulicama koji griju srca prolaznika, već ponajviše zbog maškaranog duha i radosti koju maškare pružaju svim generacijama. Uživajmo još neko vrijeme u zabavnim maškaranim danima i doživljajima u kojima se brišu granice.

Gradska će sportska dvorana u Crikvenici u subotu, 8. veljače, biti domaćin simpatičnoj i veseloj glazbenoj gošći – Maji Šuput. Svaki je njezin nastup dinamična, zabavna i posebna glazbeno-scenska priča pa uopće ne sumnjamo da nas i ove subote čeka vrhunska zabava do jutra. Zabava počinje oko 21 h uz glazbene domaćine, grupu „Point“. Vjerujemo da su vaše maske spremne zablistati na plesnome podiju i zauzeti svoje mjesto u najveselijim foto-galerijama na www.maskare.net, gdje ćete pronaći i jelovnike za Maškarane večere na subotnjim zabavama u dvorani u Crikvenici (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990).

Još imate vremena zaviriti u ovogodišnju „Veselu maškaranu škrinjicu“ u Crikvenici i pronaći razne popuste i pogodnosti. Detaljnije informacije možete saznati u letku Maškara 2020. ili na www.maskare.net, gdje se nalazi i posebna ponuda smještaja. I ne zaboravite, vaš će maškarani subotnji izlazak biti potpuno bezbrižan, jer zahvaljujući Gradu Crikvenici subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

Čekamo vas na maškaranoj Rivijeri Crikvenici! Sa sobom ponesite dobru volju, povedite maškaranu ekipu i obucite najudobnije cipele za ples, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Dobro nam došli na Maškare 2020. u Crikvenici!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizatori: „Fine Food“, „Eko- Murvica“ d.o.o., „Jadran“ d.d.

Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja „Duga“, „Gornji kraj“ i „Matkovići“, Udruga „Kušac“, Katedra čakavskoga sabora „Kotor“, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske

Pokrovitelj: Grad Crikvenica

Sponzori: „Adrialin“, „Adrenalin park“, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, Hotel „Marina“ Selce, Ronilački centar „Mihurić“, „Marinero Tours“, „Hyper Dizajn“, „Lidl“, Hostel „Karlovac“, Županijska lučka uprava Crikvenica

Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka

Mail