(VIDEO) LIJEPA NAŠA MIRJANA! Ne propustite pogledati ovu divnu i neočekivanu transformaciju

“Jednostavno nisam imala volju za ništa. Moj sin se zabrinuo kad je vidio da sam se izolirala i da patim.”   

Mirjana, umirovljena učiteljica iz Zaboka u Hrvatskom Zagorju, godinama je maštala o normalnim izlascima u društvo, ali su je u tome priječile proteze na obje čeljusti zbog kojih je imala probleme sa žvakanjem i govorom. Godinama je bila u depresiji jer je zbog narušenog dentalnog zdravlja u potpunosti morala prilagoditi i svakodnevnu prehranu.

Sin ju je potaknuo da riješi svoju situaciju

Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu, znao je odmah rješenje za sve njezine probleme. Za Mirjanu je odlučeno da je savršen kandidat za All-on-4 metodu, najpopularniju suvremenu metodu za bezube čeljusti. Fiksne privremene zube dobila je odmah nakon ugradnje implantata! Brzina je zaštitni znak Štimac tima koji zbog posjedovanja vlastitog laboratorija u sklopu centra, pacijentima pruža maksimalno kvalitetnu i brzu uslugu.

“Kad su me pozvali na prvi pregled, bila sam šokirana. To mi je bio znak da krenem u pravom smjeru sa svojim životom.”

Ugradnja 4 implantata u gornju i 4 implantata u donju čeljust trajala je samo 2 sata, a cijeli postupak se odvijao pod lokalnom anestezijom kako Mirjana ne bi ni u jednom trenutku osjećala bol.

Novi zubi u samo 24 sata

Mirjana je tako nakon samo 24 sata odšetala doma s novim zubima, a i sama kaže kako je dobila sam najbolju moguću njegu i podršku.

Doktor Filip Štimac, glavni oralni kirurg Štimac centra, s Mirjanom je bio kroz cijeli postupak transformacije. Veliki je pobornik All-on-4 metode jer je uživo vidio impresivnu razinu podizanja kvalitete života kod svojih pacijenata:

All-on-4 idealno je rješenje za osobe koje su izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi ih. Rezultati zahvata su brzi i uspješni u preko 99% slučajeva. Ne znam koja se zdravstvena usluga može pohvaliti ovakvom statistikom uspješnosti.

Nakon 4 mjeseca i završetka perioda srastanja implantata s kosti, Mirjana se vratila na postavljanje finalnih zubi, čime je njena transformacija bila potpuna.

 Promjena koja joj je preokrenula život

Prva Mirjanina želja koju će si ispuniti s novim osmijehom je odlazak na naš divni Jadran.

“Odlučila sam biti sretna! I to mi se jako dopalo i već mi se vrti u glavi.”

Pokrenite se i vi kako biste riješili svoje probleme i to u Lijepoj Našoj! Javite se stručnjacima Štimac centra ovdje i opišite im svoj problem ili ih kontaktirajte telefonom na +385 1 3633 602.

 

Mail