DVA DANA, PETORO GENIJALACA, TONA SMIJEHA – Selce Street Art Festival od 9. do 10. kolovoza

Obožavate vesele ulične zabavljače, ali ste, nažalost, propustili ovogodišnji CrikvArt u Crikvenici? Ne brinite, jer ljetni program Crikvenica Summer Showtime ima još jedan odličan adut u rukavu! Zove se Selce Street Art Festival, a održavat će se u petak i subotu, 9. i 10. kolovoza u večernjim satima, i to na nekoliko lokacija u centru Selca.

Kao što mu i samo ime kazuje, riječ je o festivalu čiji su glavni akteri ulični zabavljači, koje jednako vole sve generacije gledatelja. Ne postoji bolje jamstvo za nezaboravan provod i puno, puno smijeha. Petoro će nas zabavljača iz raznih zemalja, bez sumnje, ludo zabaviti i nastupima zaslužiti čistu peticu. Svojim će nas vještinama zadiviti Chris Blaze iz Australije, El Diabolero iz Austrije, Margherita Mischitelli iz Italije, Sara Twister iz Indije te Surprise Effect iz Francuske.

Australski izvođač Chris Blaze, poznat i kao „The Fire Ninja“, pripremit će impresivan „Blaze up Fire Show“, a njegovo ćemo umijeće vladanja vatrom moći pratiti u petak od 21 do 23 h te u subotu od 19 do 23 h. Spoj klaunske komedije, akrobacije i žongliranja pod nazivom „Diabolissimo“ održavat će se u petak od 20 do 22 h, a u subotu od 21 do 23 h.

Talijanka Margherita Mischitelli predstavit će svoj zabavan i šaljiv šou „Amore Pony“ (petak od 19 do 21 h, subota 20 do 22 h), a njezine će akrobacije na CYR kotaču oduševiti i najveće znalce među publikom. Vrhunska akrobatkinja i zabavljačica Sara Twister, koja već godinama osvaja cijeli svijet svojim akrobatsko-streličarskim nastupom, u Selcu će nam pokazati „Ready. Aim. Fire.“ (petak od 19 do 22 h, subota od 20 do 22 h). Kako povezati svijet, i to akrobatskim vratolomijama, komedijom i zaraznom pozitivnom energijom, pokazat će nam „Surprise Effect Show“, tijekom kojega i publika dobiva svoju ulogu.

Osim aplauza i osmijeha, jedina je nagrada ovih sjajnih umjetnika donacija publike u njihove šešire. Dakle, ako vam se svidio njihov nastup i ako su osvojili vaša srca, budite velikodušni.

Dva dana, petoro vrhunskih izvođača i tona smijeha! Čekamo vas na Selce Street Art Festivalu 9. i 10. kolovoza!

P.s. I zapamtite, ovo je festival sa slatkim posljedicama, jer će vas i sutradan boljeti trbuh od smijeha!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizator: Eventagentur „Zeitenwanderer“

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o.

Mail