(VIDEO) OVA DENTALNA TRANSFORMACIJA Iz Domovine će vas oduševiti!

Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba već dugi niz godina onima u teškoj financijskoj situaciji poklanja potpune dentalne transformacije i time pobjedničkim kandidatima iz korijena mijenjaju živote.

Prva ovogodišnja pobjednička transformacija doista ostavlja bez daha! Mlada grafičarka Ivana iz Radovana, malog mjesta kod Varaždina, cijeli život sanja o lijepom osmijehu koji si nikako nije mogla priuštiti. Njene snove ostvario je upravo tim Štimac centra dentalne medicine.

Pogledajte kako je Štimac centar Ivani omogućio novi početak uz osmijeh kakav je oduvijek priželjkivala!

Doktorica Elena Štimac, specijalizantica stomatološke protetike, ističe kako loša dentalna situacija može naštetiti i kvaliteti života.

‘Ivana je mlada djevojka koja se nije mogla nasmijati bez skrivanja osmijeha. Kada je prvi put došla kod nas, vidjelo se kako su zubi iskrivljeni, oštećeni karijesom i upalnim procesima. Rekla je kako je zubi bole kada jede i da se zbog svojih zubi i osjeća loše. Nikada se nije nasmijala širokim osmijehom. Svoje je zube uvijek skrivala rukom i zbog toga je teško komunicirala s drugima. Naravno, to je značajno utjecalo i na njeno samopouzdanje.’

U veljači ove godine Ivana je hrabro odlučila svoju priču podijeliti i prijaviti se na natječaj Štimac centra gdje je napisala kako želi samo jedno – nasmijati se bez skrivanja osmijeha.

‘Kad sam među ljudima, usta skrivam rukom kako ljudi ne bi vidjeli moje deformirane zube. Ne izlazim i ne družim se s drugim ljudima koliko bih htjela jer me sram u kojem su stanju moji zubi. Cijeli život sanjam o tome da više ne budem sramežljiva i da se mogu nasmijati bez skrivanja. Mislim da se neću prepoznati nakon makeovera.’

Doktorica Elena Štimac u Štimac centru je specijalizirana za estetiku lica i osmijeha i lica i zaslužna je za Ivaninu nevjerojatnu transformaciju.

‘Ivanina transformacija je primjer vrhunske estetske stomatologije zahvaljujući kojom smo postigli ovaj savršeni osmijeh. Kod nje smo se odlučili za ugradnju cirkonskog zubnog mosta. Morali smo izvaditi zube koji se nisu mogli spasiti, a stale zube smo liječili i nadograđivali. Cirkonska protetika danas se smatra vrhuncem estetske stomatologije i kada pogledate Ivanin osmijeh, jasno vam je zašto je to tako. Zubi djeluju potpuno prirodno i postignuta je savršena estetika osmijeha jer cirkon daje svjetliji i prirodniji izgled zuba.’

Kod Ivane se radila i gingivektomija – podizanje zubnog mesa, kako bi se dobila veća površina zuba, a time i ljepši osmijeh. Kada je zubno meso zaraslo, zubi su se pripremili za ugradnju zubnih krunica.

Brušenje za cirkonske krunice za Ivanu je bilo u potpunosti bezbolno. S obzirom na to da se sa strahom od stomatologa bori od djetinjstva, veliko joj je olakšanje što su svi postupci bili potpuno bezbolni. Nakon brušenja uzet je otisak za laboratorij, a cirkonski most bio je gotov u samo 3 dana.

‘U početku sam imala strah od stomatologa i bojala sam se boli. Uz pomoć i podršku doktorice Elene i ostalih doktora, sve je prošlo odlično i nije me ništa boljelo. Iznenadila me obiteljska atmosfera i opuštenost jer je to nešto što ne očekujete kada krenete zubaru. Još uvijek se ne mogu prepoznati kada se pogledam u ogledalo! Ovo je nadmašilo sva moja očekivanja. Hvala svima u Štimac centru koji su mi pomogli da se smijem bez skrivanja i nelagode.’

Doktorica Elena Štimac Ivanin je novi osmijeh upotpunila i potpuno prirodnim tretmanom popunjavanja usnica.

‘Pacijentice koji rade visoku estetsku stomatologiju često nakon tretmana imaju želju naglasiti svoj novi osmijeh i tu se najbolje uklapa tretman za popunjavanje usnica. Tretman hijaluronom potpuno je prirodan jer se hijaluron i nalazi u našem tijelu. Kod Ivane smo samo suptilno naglasili prirodnu ljepotu njenih usnica i time njenom novom osmijehu dali dodatni naglasak.’

Ova nevjerojatna promjena Ivani je dodatni životni vjetar u leđa. Vratilo joj se samopouzdanje, poboljšala kvaliteta života i sada napokon uživa u životu s osmijehom na licu.

Ako i vi želite vratiti osmijeh na lice, obratite se stručnjacima iz Štimac centra i svoje pitanje im postavite OVDJE!

Mail