PROSLAVA DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI U JADRANOVU Svi ste pozvani u nedjelju, 4. kolovoza

Naše malo primorsko mjesto Jadranovo uskoro priprema još jednu zabavu u nizu. Riječ je proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti koja će se održati u nedjelju, 4. kolovoza 2019. u uvali Grabrova u sklopu koje će se održati tradicionalno zabavno-gastonomsko natjecanje „Dagnjada 2019.“.

Zabava nas očekuje od poslijepodneva pa sve do kasno u noć, a započinje petim po redu plivačkim natjecanjem „1.000 metara Svetog Jakova“ u organizaciji KDP „Primorje“ koji kreće u 16 sati. Sat vremena kanije, u 17 sati, održat će se vaterpolo utakmica mlađih kategorija koju za posjetitelje priprema „VK Crikvenica“. Od 17:30 sati tridesetak vrijednih natjecateljskih amaterskih ekipa kuhara natječe se u pripremi kotlića na 7. Dagnjadi u Jadranovu. Kuhat će se svježe, ukusne dagnje, a najbolji će ponijeti naslov pobjednika. Ipak, uvjereni smo da će svaki kotlić ponuditi pravu primorsku priču s pravom dozom začina i namirnica.

Atmosfera ne bi bila potpuna bez izvrsne glazbe, zato će kuhanje kotlića imati glazbenu pozadinu – na ples će vas pozivati glazbeni sastav „Nebuloza“.

Od 21 sat vas očekuje nastup glazbenog sastava „Point“, a vrhunac večeri začinit će glazbeni gosti – „Prljavo kazalište“ čiji nastup započinje u 23 sata. Kao što to obično biva na našoj rivijeri, glazba, ples i ugodno druženje će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Očekuje nas zabavan, dinamičan i rasplesani dan na najljepšoj prirodnoj pozornici uz samo more pa nikako ne propustite biti dio proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Jadranovu!

Organizator: Mjesni odbor Jadranovo

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, „Jadran“ d.d., Eko – Murvica d.o.o., Triglav osiguranje, Metis d.d., KDP „Primorje“, Ekskluziva d.o.o., Tiskara Sušak

Medijski pokrovitelji: Radio Korzo, Kanal Ri, Novi list

Mail