DOLAZAK U DOMOVINU VRIJEME JE ZA ODMOR I rješavanje problema sa zubima!

Vrijeme koje provedete u Domovini vam se uvijek čini prekratko. Srećom, i najveći dentalni problemi mogu se riješiti u jako kratkom roku ako se odlučite za Štimac centru dentalne medicine iz Zagreba.

Ova omiljena stomatološka poliklinika u Hrvatskoj ima tradiciju dugu 30 godina, tim vrhunskih stručnjaka i jedan od najmodernije opremljenih centara na ovim prostorima. Poseban naglasak stavljaju na primjenu najmodernije tehnologije koja im omogućuje automatizaciju cijelog procesa, a pacijentima jamči bolje rezultate te znatno kraće i ugodnije tretmane.

Preko 20.000 zadovoljnih pacijenata i izbor među najbolje stomatologe u Hrvatskoj već nekoliko godina za redom samo su neki od pokazatelja kvalitete i stručnosti koja će nadmašiti sva vaša očekivanja i vratiti vam osmijeh na lice. I to puno brže nego što mislite!

Zaboravite na mučne zubne proteze!

Ako nemate zube ili su vam preostali zubi predviđeni za vađenje, u Štimac centru vam mogu osigurati zube u samo 24 sata. Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je posebna metoda ugradnje četiri (4) zubna implantata na koje se postavlja fiksni most. Pravi je izbor za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti. U samo 24 sata ćete ugraditi implantate, dobiti privremene fiksne zube i kući otići s novim osmijehom.

U slučaju da vam nedostaje jedan ili više zubi, zubni implantati su najbolje rješenje ako želite izgled i funkciju potpuno prirodnih zubi. U samo 15 minuta, dr. Filip Štimac, iskusni specijalist oralne kirurgije, ugradit će vam zubni implantat, bez ikakve boli i nelagode. Zubni implantati su rješenje najmodernije dentalne tehnologije, a pritom ne oštećuju okolne zube. Brzo, bezbolno i vrlo efikasno, riješite problem zubi koji nedostaju.

Vrhunska estetika osmijeha u samo par dana!

Želite li ispraviti ortodontske nedostatke, imate li otkrhnuti zub, nepravilnu boju ili oblik zuba, a ne želite godinama nositi aparatić, rješenje je kompletna estetska transformacija osmijeha u samo 2 dolaska. Ljuskice za zube su jedno su od najtraženijih estetskih rješenja u stomatologiji, a često su zaslužne za nove osmijehe hollywoodskih zvijezda i potpuni ‘smile makeover’. Ovaj u potpunosti bezbolan zahvat će transformirati vaš izgled i osmijeh u najkraćem mogućem roku, promijeniti boju, oblik zuba, veličinu i problem nepravilnog položaja zubi i riješiti probleme poput razmaka između zubi.

Dolaskom u Domovinu svoje dentalno zdravlje povjerite hrvatskim stručnjacima u Štimac centru koji su posebno specijalizirani za komplicirane stomatološke radove i teške dentalne situacije.

Naručite se na pregled sada i Štimac centar vam ovog ljeta daruje paket besplatnih usluga koje uključuju i smještaj u moderno opremljenim apartmanima u Zagrebu! Iskoristite priliku za rješavanje vaše dentalne situacije kod najboljih doktora u Hrvatskoj po izboru pacijenata.

Mail