SRPANJ I KOLOVOZ Rezervirani su za Crikvenica Summer Showtime

Svaki je dan u ljetnim mjesecima jedna uzbudljiva priča. Ujutro krene u laganijem ritmu, a do navečer se razvije u završetak dana baš po vašem guštu. Posebno je živahno u srpnju i kolovozu, kada se i na Rivijeri Crikvenica baš svakoga dana događa nešto novo, svojevrsni manji ili veći šou.

Upravo su ta dva mjeseca rezervirana za bogat i raznovrstan program pod imenom Crikvenica Summer Showtime, koji će u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice sva mjesta rivijere ispuniti zanimljivim zabavnim i kulturnim događanjima. Showtime povezuje tradicionalno s modernim, pruža mogućnost zabave za svakoga – baš za sve generacije, za ljubitelje glazbe, plesa i filma, ali i gastronomije, lokalnih običaja i mnogih drugih zabavnih aktivnosti. Pet je većih manifestacija već ostavilo svoj vrijedan trag, stekle su vjerne obožavatelje pa zato u Crikvenica Summer Showtimeu imaju svoj poseban kutak i zovu se događanja s potpisom.

Otvara ih (Sr)etno Selce (12. – 13. srpnja), koje će i ove godine donijeti radost u malo primorsko mjesto, uz koncerte, prezentaciju starih običaja, sajam s ponudom autohtonih proizvoda i druga događanja. Slijedi Festival uličnih zabavljača CrikvArt – od 19. do 20. srpnja će ulice i trgove Crikvenice pretvoriti u živahnu pozornicu na otvorenom, uz neponovljive i uvijek posebne ulične zabavljače, koji će zavladati i ulicama Selca na Selce Street Art Festivalu u kolovozu (9. – 10. kolovoza).

Vrijedna se stoljetna tradicija turizma u Selcu već desetljećima slavi početkom kolovoza pa će i ove godine Dani turizma od 1. do 4. kolovoza uveseljavati brojne posjetitelje. Priču će tradicionalno zaokružiti Ribarski tjedan (24. – 31. kolovoza), jedna od najstarijih manifestacija u Crikvenici, koja kroz razna zabavna, kulturna, sportsko-rekreativna i gastronomska događanja prikazuje povezanost ovdašnjih stanovnika s morem, s posebnim naglaskom na ribarskoj tradiciji.

Osim pet prethodno izdvojenih, svakoga će se tjedna u srpnju i kolovozu diljem rivijere održavati manja zabavna događanja. Ponedjeljkom će posjetitelji Crikvenice i Selca uživati u međunarodnim glazbenim pop & rock hitovima na događanju Glazbene ljetne večeri. Srijedom će na Večerima ribarske tradicije u Crikvenici i Selcu ribari predstavljati vještine i znanja te otkriti dio tajni svoga zanata. Četvrtak je dan za već poznate Melodije s okusom mora u Dramlju i Jadranovu, koje će i ove godine pružiti posebno opušten i romantičan ugođaj uz samo more u društvu vrhunskih glazbenika.

Četvrtkom će se održavati i Primorske noći u Crikvenici i Selcu, uz glazbeni program i bogatu sajamsku ponudu tradicionalnih i originalnih suvenira i domaćih proizvoda. Petak će u centar Crikvenice i Selca donijeti pjesmu i ples uz Tribute Nights, odnosno poznate hitove izvođača poput Abbe i Beatlesa. Nedjeljom u grad svakako ponesite kokice na plažu u Crikvenicu, jer čekaju vas prave filmske večeri na otvorenom – Open-air cinema.

Crikvenica Summer Showtime – izvor sjajne zabave, ugodne atmosfere i vaš najbolji prijatelj u srpnju i kolovozu!

Mail