CRIKVENICA Posjetite prodajnu izložbu ‘Kvarner Expo’

Kako izgleda kada se na istom mjestu nađu proizvođači različitih suvenira i proizvoda iz cijele Hrvatske? Otkrit ćete to posjetite li Crikvenicu od 21. do 23. lipnja, kada će se na Trgu Stjepana Radića održavati ‘Kvarner Expo’, izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda.

Crikvenica je već treću godinu zaredom domaćin ovoga sajma koji organizira Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine i pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva turizma, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Grada Crikvenice, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka i Primorsko-goranske županije, Turističke zajednice Grada Crikvenice i Turističke zajednice Kvarnera.

Crikvenički će glavni gradski trg na šetnici uz more biti idealno mjesto za izlaganje raznih izvornih suvenira i uporabnih predmeta, ukusnih domaćih proizvoda, slastica, vina, likera, rakija te brojnih drugih zanimljivih proizvoda.

Osnovni su ciljevi sajma su profiliranje manjih proizvođača orijentiranih na proizvodnju autohtonih prehrambenih proizvoda ili suvenira, koji će dobiti priliku za promociju, izlaganje, prodaju i razmjenu iskustava.

Posjetiteljima će pak biti pružena mogućnost degustacije i kupnje kvalitetnih proizvoda te upoznavanje s vrijednim dijelom hrvatske tradicije i specifičnostima koje naša zemlja nudi. Svečano otvorenje sajma ‘Kvarner Expo 2019.’ je u petak, 21. lipnja u 12 h. Radno vrijeme sajma je 21. i 22. lipnja od 10 do 22 h, a u nedjelju, 23. lipnja od 10 do 18 sati.

Posjetite Crikvenicu od 21. do 23. lipnja i uživajte na sajmu ‘Kvarner Expo 2019.’ u centru grada! Opustite se i nagradite sebe i svoje najmilije maštovitim suvenirom ili ukusnim domaćim proizvodom.

Mail