JEDNA KARTICA, BEZBROJ MOGUĆNOSTI Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card

Foto: TZ Grada Crikvenice

Gosti Rivijere Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol će uskoro još više uživati u odmoru, i to zahvaljujući kartici pod imenom „Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card“.

Ovaj su projekt 2015. godine zajednički pokrenule i realizirale Turistička zajednica Grada Crikvenice, Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski i Turistička zajednica Općine Vinodolske općine. Njegovi su glavni ciljevi povećanje vanpansionske potrošnje, povećanje posjećenosti ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija, dodatno promoviranje ponude rivijere, istraživanje profila gosta putem ankete koju ispunjava prilikom preuzimanja kartice i prilagođavanje ponude gostu.

U projekt se u 2019. uključilo 36 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u 5 kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija. Svaki od subjekata nudi 10 % popusta na svoje usluge, i to uz predočenje turističke kartice i samo za plaćanje gotovinom. Kartica se može izdati isključivo gostima koji su prijavljeni u skladu sa zakonskim propisima, a gost je može koristiti 5 dana od preuzimanja. Uz ostalo, u tom će razdoblju moći bolje upoznati vrijednu kulturno-povijesnu baštinu, kušati ukusna tradicionalna jela ili se uputiti na neki od zanimljivih izleta.

Primjena kartice “Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card” počet će u ponedjeljak, 17. lipnja 2019., a moći će se preuzeti u turističko-informativnim centrima svake od triju turističkih zajednica ili kod pružatelja smještaja (hoteli, turističke agencije, kampovi, privatni iznajmljivači, ostali smještaj).

Da bi kartica uistinu „zaživjela“ i kako bi se njeno korištenje što više proširilo na terenu, TZG Crikvenice, TZ Grada Novi Vinodolski i TZO Vinodolske pozivaju sve pružatelje smještaja (hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače, ostale smještajne objekte) da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te svojim gostima omoguće dodatan doživljaj u destinaciji. Pružatelji smještaja prilikom podizanja kartica moraju potpisati izjavu, kojom su suglasni s uvjetima njenog korištenja.

Pružite nove i nezaboravne doživljaje vašim gostima! Zahvaljujući turističkoj kartici, sa sobom će ponijeti još ljepše dojmove iz destinacije i možda postati naši dugogodišnji gosti, što su najveće vrijednosti ovoga projekta.

 

Mail