NOA BRAND STORE otvoren u Supernova centru u Zadru

Početkom lipnja, otvoren je NOA brand store u Supernova centru u Zadru. Prodajni prostor od 30 m2 kupcima nudi cjelokupni NOA asortiman – NOA pametne telefone, NOA Vision televizore, NOA tablete te NOAline dodatnu opremu.

NOA brand store smješten je na prvom katu trgovačkog centra Supernova Zadar na adresi Ulica Akcije Maslenica 1. Prostor i koncept novo otvorene trgovine imaju za cilj ponudu približiti kupcima.

Kako bi se najbolje prilagodili potrebama korisnika NOA pametni telefoni dolaze u 3 serije. NOA Element je premium serija pametnih telefona, NOA Core serija namijenjena je manje zahtjevnim korisnicima u koju spadaju i „feature“ mobiteli za sve one koji traže osnovne funkcionalnosti mobitela. NOA Rugged serija donosi izdržljive i otporne mobitele za ekstremne uvjete, razna radna okruženja i avanturističke izazove što potvrđuju standardi IP68 i MIL-STD-810G.

Svi modeli koji dolaze iz Element serije uređaja, kao glavnu prednost korisniku daju dodatno NOA Premium Care uslugu od 12 mjeseci koje pokriva slučajne štete nastale nepažnjom korisnika. Uz navedeno kupci dobivaju i standardno tvorničko dvogodišnje jamstvo, no u prvoj godini korišitenja imaju dodatno osiguranje zahvaljujući NOA Premium Care paketu usluga.

Dvije godine za redom, NOA pametni telefoni, NOA N10 i NOA H10le dobitnici su prestižne nagrade ‘EISA Best Buy Smartphone’ što potvrđuje orijentiranost NOA brenda prema ‘best buy’ kategoriji uređaja. EISA (Expert Imaging and Sound Association), već više od 35 godina odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike.

U NOA obitelji proizvoda uz pametne telefone dostupni su i NOA Vision televizori, NOA tableti te NOAline dodatna oprema. U NOAline ponudi možete pronaći slušalice, prijenosne punjače, zaštitna stakla, maskice i etuije za mobitele i tablete, kablove, selfie stick, TV nosače…

Na tržištu su trenutno dostupna četiri modela NOA Vision LED televizora 55”, 50”, 43” i 32”. Prva 3 su Android Smart TV što korisnicima omogućava da svakodnevno gledanje televizije obogate s aplikacijama i raznim multimedijalnim sadržajem. Za uživanje u omiljenim TV sadržajima te bezbrižno korištenje uređaja na duže vrijeme, uz svaki NOA Vision televizor dolazi i 5 godina jamstva.

Povodom otvorenja zadarskog NOA brand store-a, kupce očekuje atraktivan popust od 20% na cjelokupan asortiman, a i tijekom godine će NOA donositi jedinstvene ponude i razna iznenađenja.

U NOA trgovini će vam uslužno i stručno osoblje rado pomoći oko izbora pametnog uređaja i odgovoriti na sva vaša pitanja. Radno vrijeme trgovine je sve dane u tjednu od 9:00 do 21:00 sat.

Mail