DANAS U CRIKVENICI Počinje 31. međunarodni turnir veterana u košarci ‘Old Stars Zagreb 2019.’

Foto: TZ Crikvenica

Riječ je o najdugovječnijem okupljanju košarkaških veterana u regiji, koje se neprekidno od 1989. godine održava svake godine na različitim destinacijama.

Utakmice turnira, koji se održava od 23. do 26. svibnja, igrat će se u Gradskoj sportskoj dvorani i sportskoj dvorani OŠ Zvonka Cara, a prva utakmica na rasporedu je u četvrtak u 18:00 sati. Na turniru će nastupiti 15 veteranskih ekipa iz 5 različitih država.

Tri ekipe dolaze iz Slovenije (Veterani Maribor, Kaja Grosuplje i Lenart), dvije iz Bosne i Hercegovine (Čelik – Zenica i Tuzla) po jedna iz Austrije (Gumpendorf – Vienna), Italije (Liquid Old Boys Alassio) te 8 ekipa iz Hrvatske (Jazine – Zadar, Devil’s Advocates – Zagreb, Centar Lug – Samobor, Belišće, Jadranka – Mali Lošinj, Marinovi prijatelji – Opatija, Umag i Crikvenica.

U sklopu četverodnevnog veteranskog košarkaškog druženja u Crikvenici bit će organizirani i drugi zabavni sadržaji, gdje je partner organizatorima Beach bar Figa.

Organizator turnira je Prva udruga košarkaških veterana ‘Old Stars Zagreb ’89’ iz Zagreba, uz pokroviteljstvo Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Sponzori turnira hotelsko poduzeće Jadran d.d. iz Crikvenice i Atlantic Grupa, a medijski pokrovitelji Sportske novosti, Gold FM, t-portal.hr i crikva.hr

Mail