KOPRIVNICA Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.

Više od 100 gamera okupilo se u novootvorenoj Gaming areni kako bi odigrali Fortnite s Archerom i iskoristili brojne pogodnosti prilikom otvaranja H18 Megastore trgovine. Održan je giveaway u kojem je troje sretnih dobitnika osvojilo E-Blue Auroza Combo White gamersku tipkovnicu i miš, a bile su osigurane i E-Blue i NOA majice kao utješne nagrade.

Podravka je dijelila prigodne Kviki grickalice, a na društvenim mrežama objavljene su selfie fotke s Kviki maskotom. Cedevita se pobrinula za osvježenje.

Svi koji su željno čekali otvorenje Gaming Arene u Koprivnici sada mogu izbrusiti svoje gamerske vještine ili proslaviti gaming rođendan s ekipom. Na raspolaganju su najnovije PC igre Fortnite, CS:GO, Apex, LOL, Dota 2, PUBG, HoS, Heartstone, Overwatch, a tu je i PS4 s dva kontrolera i računalo s Logitech volanom. Kroz idućih nekoliko dana svi zainteresirani mogu isprobati novi Samsung QLED 49″ zakrivljeni gaming monitor.

H18 Megastore nudi velik izbor multimedije i elektronike, IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti, a Gaming arena od 40 kvadrata savršeno je uklopljena u prodajni prostor. H18 Megastore Gaming arene možete pronaći i u drugim gradovima diljem Hrvatske, u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Varaždinu i Osijeku.

H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici na adresi Radnička cesta 8. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00, a u nedjelju od 09:00 do 15:00 sati.

Mail