Posjetite nas u Crikvenici i zadovoljite svoja osjetila – fritajom od šparuga, morem, svježim zrakom i ugodnom dobrodošlicom domaćina

U subotu, 11. svibnja, Trg Stjepana Radića u Crikvenici će se od 11 sati pretvoriti u veliku kuhinju, primamljivi mirisi bit će dalekosežni, a glavna gastro zvijezda bit će biljka koju je u svojim spisima spominjao i veliki Julije Cezar – šparuga.

Proljeće je godišnje doba koje nas zove na što duži boravak na svježem zraku i što više aktivnosti, a to podrazumijeva i uživanje u gastro poslasticama na otvorenom. U ovom slučaju to je naša poznata fritaja od šparuga, čiji su sastojci sljedeći: 30 kg šparuga, 1000 jaja, pršut, slanina, maslinovo ulje i mladi luk. Kako bi crikvenička fritaja bila posebna, drugačija od ostalih i imala bogatiji okus, ubacit će se i tajni sastojak koji ćete otkriti samo ako dođete i kušate ovu gastro poslasticu. Priznajte, zanima vas!

Da doživljaj degustiranja bude potpun, pobrinut će se glazbeni sastav „Aria“, koji će za vas i nas svirati od 10 sati.

Organizator Fritaje od šparug je „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka, a pokrovitelji Turistička zajednica Grada Crikvenice i Grad Crikvenica.

Posjetite nas u Crikvenici i zadovoljite svoja osjetila – fritajom, morem, svježim zrakom i ugodnom dobrodošlicom domaćina. Želimo vam dobar tek!

Mail