OVO NE SMIJETE PROPUSTITI ‘Još samo 5 automobila marke POLO GTI možemo isporučiti bez čekanja’

Za daljnje informacije, jednostavno se obratite Robertu Markoviću u Volkswagen Zentrum Frankfurt.

Polo GTI 2,0 l TSI OPF 147 kW (200 PS) 6-Gang-DSG
 
Potrošnja goriva: l / 100km: urbano: 7.3 / izvan mjesta: 5.4 / kombinirano: 6.1 / CO2 kombinirano: 138 g / km Razred učinkovitosti: C. Oprema: Sport Select šasija, automatska kontrola udaljenosti ACC, ‘Front Assist’ s funkcijom kočenja u gradskoj vožnji, klima uređaj ‘Climatronic’, aluminijske felge ‘Brescia’ 18 inča, paket rasvjete i vidljivosti, navigacijska funkcija ‘Discover Media’, LED farovi, senzor ‘Blind Spot’ s pomoćnikom za parkiranje, App-Connect i ‘Volkswagen Media Control’, i još puno toga.

Još samo pet automobila moguće je isporučiti bez čekanja.

Ostale boje i oprema dostupni su uz nadoplatu.
2Preporučena cijena proizvođača, cjenik za Njemačku. Ilustracije pokazuju posebnu opremu uz doplatu.
5Ponuda Volkswagen Leasing GmbH, Gifhorner Str. 57, 38112 Braunschweig, za koju smo, kao neograničeni posrednik, sastavili ugovornu dokumentaciju potrebnu za sklapanje ugovora o najmu s kupcem. Ponuda vrijedi za komercijalne individualne kupce, osim za posebne kupce za odabrane modele. Potrebna je ocjena kreditne sposobnosti. Ponuda vrijedi dok traju zalihe. Cjenovna prednost koja proizlazi iz neobvezujuće preporuke proizvođača za usporedivo opremljeno vozilo.
 
Navedene vrijednosti potrošnje i emisije određene su prema zakonski propisanim mjernim jedinicama. Od 1. rujna 2017., novi automobili već su usklađeni sa zakonskim mjerama ispitivanja svjetskih harmoniziranih svjetlosnih vozila (WLTP), što je realnija metoda za mjerenje potrošnje goriva i emisija CO2. Od 1. rujna 2018. godine, WLTP će postupno zamijeniti novi europski ciklus vožnje (NEDC). Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene WLTP-om u mnogim su slučajevima viši od onih koje mjeri NEDC. Kao rezultat toga, od 1. rujna 2018. može doći do promjena u oporezivanju vozila. Daljnje informacije o razlikama između WLTP-a i NEDC-a možete pronaći na www.volkswagen.de/wltp.
 
Trenutno je NEDC vrijednosti još uvijek obvezno koristiti. Što se tiče novih automobila, koji su homologirani prema WLTP-u, NEDC vrijednosti se dobivaju iz vrijednosti WLTP-a. Dodatne naznake vrijednosti WLTP-a mogu biti dobrovoljne do njihove obvezne uporabe. Ako se NEDC vrijednosti navode kao marže, one se ne odnose na pojedinačno vozilo i nisu dio ponude. Oni služe samo za usporedbu između različitih tipova vozila. Dodatna oprema i pribor (dijelovi za pričvršćivanje, format guma itd.) Mogu se koristiti za određivanje relevantnih parametara vozila, kao što su parametri vozila B. Promjena težine, otpor kotrljanja i aerodinamika te vremenski i prometni uvjeti i individualna ponašanja u vožnji utječu na potrošnju goriva, potrošnju energije, emisiju CO2 i vozne performanse vozila.
 
Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ novih osobnih automobila mogu se naći u ‘Vodiču za potrošnju goriva, emisiju CO i potrošnju električne energije novih osobnih automobila’, koji je besplatno dostupan na svim prodajnim mjestima i DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth – Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).

Ako ste zainteresirani za automobil, javite se Robertu Markoviću u Volkswagen Zentrum Frankfurt. On će vam na hrvatskom jeziku objasniti sve što vas zanima.

Kontakt:
robert.markovic@volkswagen-frankfurt.de
Tel: +49 69 870016-2226
Fax: +49 69 870016-342226

 
Sve modele na akciji pogledajte OVDJE.

Mail