‘IŠĆE SE’ Crikvenica traži promotivni suvenir, najboljim idejama novčane nagrade

Foto: TZG Crikvenica

Jeste li primijetili veliku količinu oglasa, javnih poziva i natječaja u svim vrstama medija? Teško da niste. Većina ih započinje riječima ‘Traži se…’. Ja ne tražim, ja išćen.

Ja, Crikvenica, dama s više od 130 godina najljepšeg radnoga staža, onoga u turizmu, tražim suvenir koji bi me najbolje promovirao te ojačao moju prepoznatljivost u kulturnom, povijesnom, tradicijskom i gastronomskom smislu.

Pobjednički suvenir zasigurno mora biti sredstvo komuniciranja sa sve konkurentnijim tržištem, treba podsjećati na boravak na mojoj rivijeri i buditi želju za povratkom na istu.
Podsjetit ću vas na neke od prošlih suvenira: rimska amfora, Pavlinska torta, mirisni privjesak, crikvenički lončić, borše, podmetači za čaše, magneti…

Javni poziv je otvoren do 27. svibnja 2019., a odabiru se tri najbolja suvenira od strane žirija Turističke zajednice Grada Crikvenice kojima će se dodijeliti novčane nagrade (2000, 1500 i 1000 kn). Radovi će biti predstavljeni na izložbi organiziranoj u okviru manifestacije ‘Kvarner Expo’ čiji ću domaćin biti ja, Crikvenica, u razdoblju od 21. do 23. lipnja ove godine.

Dragi moji građani, stanovnici moje predivne okolice, turisti zaljubljeni u moju baštinu i prirodne ljepote… Svi imate pravo sudjelovanja.

Dosadašnji natječaji su dali izvrsne rezultate, a sada mi iznova pomozite u iskanju najreprezentativnijeg suvenira koji će krasiti mnoge domove, poslovne prostore i sl., dok su uspomene te koje će biti ukras mnogih sjećanja diljem zemlje, ali i svijeta.

Kontakt osoba:
Tea Car reljac, voditeljica projekata
e-mail: tea@tzg-crikvenice.hr
telefon: 051 241 051

Mail