(FOTO) KAKVA PROMJENA! Marija i Mersiha zaplakale nakon besplatnog makeovera, pogledajte njihovu ‘metamorfozu’

Foto: PR

Dental Centar Dubravica – vraćaju osmijehe i u najtežim situacijama!

Poliklinika Dubravica iz Vodica poklonila je makeover dvjema simpatičnim damama koje su vratile izgubljeno samopouzdanje i od sad na svijet gledaju širokim osmijehom.

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima Poliklinike Dubravica koji je sa zadovoljstvom pomogao da se Mersiha Talam iz Šibenika i Marija Strenja iz Debeljaka osjećaju ponovo sretno i zadovoljno. Ovaj poznati dentalni i estetski centar iz Vodica organizirao u lipnju prošle godine humanitarni makeover, a između gotovo stotinu prijavljenih bilo je zaista teško odlučiti se za samo jednu osobu pa su u Poliklinici izabrali dvije kandidatkinje i to Mersihu Talam iz Šibenika te Mariju Strenju koja živi u mjestu Debeljak, u općini Sukošan.

Metamorfoza gospođe Talam započela je dentalnim radovima, odnosno prvim pregledom kod dr. Ivice Dubravice koji je dao plan terapije i sa svojim stručnim timom dogovorio tijek liječenja. Kod Mersihe je bilo potrebno vađenje šest zubi, postavljanje 2 implantata te 13 cirkonskih krunica u gornjoj i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Pri završetku implantoloških i protetskih radova kandidatkinja započeli su oni na njezi kože pa je Mersihi rađen kemijski piling u Medicinskom centru Vodice kod doktorice Ive Bojčić, specijaliste dermatovenerologije.

Potom su uslijedili tretmani s radiofrekvencijom, odnosnom aparatom Venus Legacy u Studiju za njegu lica, tijela i kose Sorriso koji se nalazi u sklopu zgrade Poliklinike Dubravica te na kraju make-up i nova frizura.

Na prvom pregledu Marije Strenje u Poliklinici doktor Ivica Dubravica napravio je početni plan terapije s naglaskom na očuvanju što više prirodnih zubi koji se mogu liječiti. Plan se sastojao od šest vađenja zubi, 10 liječenja endodoncijom te 13 krunica u gornjoj čeljusti i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Teška situacija nije pokolebala simpatičnu Mariju koja je redovito dolazile na sve termine i držala se uputa doktora. Iako je godinama imala strah od zubara, sve je nestalo uz iskusni tim doktorice Martine Nišević, doktora Jure Rakuljića i doktorice Tine Sladić.

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima koji je sa zadovoljstvom vratio samopouzdanje dragim damama Mersihi i Mariji a njih su komplimenti i iskrene čestitke ganule do suza.

Najdragocjeniji dar koji možete nekome pokloniti je prekrasan osmijeh na njegovom licu. A upravo s velikim i iskrenim osmijesima završavaju lijepe priče iz Poliklinike Dubravica.

Više informacija o dentalnim tehnikama i radovima potražite na njihovim web stranicama ili nazovite Dental Centar Dubravica na T: +38522444796 ili pošaljite upit na info@dcd.hr .

Mail