EDUKACIJE U TURIZMU U CRIKVENICI Nastavljaju se i tijekom travnja

Foto: TZG Crikvenica

Nakon uspješno održanog Mjeseca edukacija u turizmu, Turistička zajednica Grada Crikvenice nastavlja s programom edukacija za privatne iznajmljivače i turističke djelatnike u cilju podizanja konkurentnosti.

U travnju će se stoga održati još dvije edukacije s aktualnim temama za koje vjerujemo da će u konačnici doprinijeti boljim turističkim rezultatima.

Prva edukacija održat će se 9. travnja od 17:00 do 18:30 sati na temu: Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača – predavač gđa. Selma Smajić (Ures d.o.o.).

Druga edukacija nosi naziv ‘Financiranje privatnih iznajmljivača u suradnji s Ministarstvom turizma RH’ te je ona ujedno i prezentacija HBOR-ove kreditne linije za iznajmljivače, a predavač će biti gđa. Vesna Bartolović Stančić iz Hrvatske banke za obnovu i razvitak. Ova će se prezentacija održati 16. travnja od 17:00 do 18:30 sati.

Navedene edukacije će se održavati u Gradskoj vijećnici (Stara škola, Vinodolska 1, Crikvenica). S obzirom na to da su besplatne za sve zainteresirane, a broj mjesta je ograničen, preporučujemo da se čim prije prijavite na željenu edukaciju na sljedeći e-mail: tea@tzg-crikvenice.hr .

 

Mail