POČELE PRIJAVE ZA HRVATSKE TVRTKE Za Supplier Forum u Dortmundu

U suradnji s Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom (AHK Zagreb) obavještavamo vas o održavanju 5. Supplier Foruma i B2B razgovora, koji će se održati 6. lipnja u Dortmundu.

Pedeset i dvije renomirane njemačke tvrtke iz metaloprerađivačke industrije, strojogradnje i proizvodnje opreme, proizvodnje dijelova za automobilsku industriju, industrije plastičnih dijelova, elektrotehnike, elektronike i drugih industrijskih grana u potrazi su za novim dobavljačima iz Hrvatske i jugoistočne Europe. Cilj je susreta pronalaženje novih kupaca i uspostava suradnje s njemačkim partnerima. Supplier Forum do sada je omogućio 1500 poslovnih razgovora za više od 100 njemačkih tvrtki i 250 dobavljača iz Hrvatske i regije JIE.

Radi se o projektu u sklopu programa poticanja malih i srednjih tvrtki Saveznog ministarstva gospodarstva i energije SRNJ (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie), a organizira ga Savezna udruga za materijalno poslovanje, nabavu i logistiku (BME) u suradnji s njemačkim bilateralnim industrijskim i trgovinskim komorama u Hrvatskoj i zemljama regije.

Zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti za sudjelovanje najkasnije do 29. ožujka popunjavanjem obrasca dostupnog na stranici AHK Zagreb te slanjem ispunjenog obrasca na e-adresu: karin.cikron@ahk.hr.

Detaljnije informacije o postupku prijave dostupne su na sljedećoj poveznici. Dostavljeni ispunjeni obrasci svih zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske i regije bit će poslani njemačkim tvrtkama na uvid i selekciju.

Njemačke tvrtke odabiru i odlučuju koje će tvrtke iz Hrvatske i regije biti pozvane na Forum i B2B razgovore u Dortmund. Nakon povratne informacije AHK Zagreb će vas obavijestiti o tome je li prihvaćena vaša prijava i jeste li pozvani na Forum i B2B razgovore.

Službeni jezici tijekom Foruma i B2B razgovora su engleski i/ili njemački.

Mail