LJEČILIŠTE VELI LOŠINJ Čisti zrak, čista priroda, čisto more, čisto zdravlje

Foto: PR

Lječilište Veli Lošinj nudi vrhunsku usluge smještaja u Villi Elisabeth i brojne zdravstvene programe u Centru zdravlja Magnolija.

Provodimo programe liječenja dišnih putova i astme, programi liječenja alergija i programi liječenja psorijaze te klasični rehabilitacijski programi za bolesti lokomotornog sustava bazirani na fizikalnoj terapiji.

Programi liječenja dišnih putova i astme se zasnivaju na terapijskom djelovanju borovih šuma i mediteranske vegetacije, čistog morskog zraka i općenito povoljnih klimatskih uvjeta koji djelotvorno utječu na oporavak i liječenje. Blagotvorni utjecaj jedinstvenih mikroklimatskih uvjeta kombinira se sa najsuvremenijim metodama fizikalne medicine i rehabilitacije s ciljem dugotrajnog smanjenja simptoma bolesti.

Foto: PR

Programi liječenja alergija se zasnivaju na boravku u okruženju potpuno čistog zraka prve kvalitete, minimalnom utjecaju alergena biljnog podrijetla u aerosolu, blago stimulativnoj klimi koja potiče samoregulaciju imuniteta organizma i zaustavljanje upalnog procesa.

Program liječenja psorijaze se zasniva na terapijskom djelovanju mora i sunca kao glavnih preduvjeta za ponovnu uspostavu prirodnog bioritma obnove kožnih stanica bez neželjenog ljuskanja, upala, svrbeži i boli.

Obratite nam se s povjerenjem i poklonite si Lošinj već ovog proljeća!

LJEČILIŠTE VELI LOŠINJ
PODJAVORI 27
51551 VELI LOŠINJ
tel: + 385 51 236 111, + 385 51 565 287
e-mail: info@ljeciliste-veli-losinj.hr , magnolija@ljeciliste-veli-losinj.hr
www.ljeciliste-veli-losinj.hr
Facebook

Mail