CRIKVENICA Pretposljednji vikend vladavine maškara

Foto: TZG Crikvenica

Uvertira u prošli, šesti po redu vikend maškaranih događanja u Crikvenici bila je ‘Škola maškaraneh tanci’ u petak.

U subotu je više od 120 maškaranih planinara i ljubitelja prirode uživalo u Maškaranoj šetnji po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva ‘Strilež’, a za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani su se pobrinuli članovi rock grupe ‘Hladno pivo’.

Protekli tjedan su počela maškarana događanja u svim četirima mjestima crikveničke rivijere, tako da je naša rivijera bila središte zabave na Kvarneru.

Idemo dalje jer kod nas zabava ne prestaje!

U petak, 22. veljače, plešemo s Elijom Bašanom u ‘Školi maškaraneh tanci’ u restoranu hotela ‘International’.
Subota, 23. veljače, dan je namijenjen za krštenje mesopusta. Prije nego sve prisutne raspleše glazbeni sastav ‘Vigor’ u večernjim satima, mesopustu će crikveničke maškarane grupe odabrati jedno od ponuđenih imena uz zvukove bubnjeva. Svaki maškaron i maškaronka željno iščekuju saznati ime glavnoga krivca za sva zla i nedaće, koji će biti spaljen 6. ožujka. Budite dio subotnjih događaja u Glavnoj sportskoj dvorani u Crikvenici!

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je mislio na vas i osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .

A što nas očekuje u ostalim mjestima naše maškarane rivijere?

Uvod u ovotjedna selačka maškarana događanja je popodnevna mantinjada po mjestu u četvrtak, 21. veljače, a u večernjim satima će vas zabavljati grupa ‘Point’ u Domu prosvjete. Selce će u petak, 22. veljače, biti domaćin Maškaranog pikado turnira od 14 sati, a u subotu, 23. veljače, Velike zabave pod maskama. U nedjelju, 24. veljače, odvijat će se turnir u briškuli i trešeti u Sportskom centru ‘Matkino’ od 14 sati, a zabavno poslijepodne za naše najmlađe kreće od 15 sati.

Jadranovo će u petak, 22. veljače, biti ponosni domaćin dočeka maškaranih grupa iz okolice s početkom u 19 sati, a u nedjelju, 24. veljače, očekuje vas čajanka u Domu kulture.
U Hrvatskom narodnom domu u Dramlju, u subotu 23. veljače, održat će se maškarana zabava, a u nedjelju 24. veljače, dječja čajanka i tombula.

Podsjećamo da posjetite najveselije foto galerije, omiljene ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva ‘Vesela maškarana škrinjica’ u obliku raznih popusta. Detalje pogledajte na web stranici.

Mail