ŠUKER I HNS Potpisali ugovor s PBZ-om

Foto: HNS

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u utorak je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između HNS-a i Privredne banke Zagreb i PBZ Carda.

Ugovor o poslovnoj suradnji potpisali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Dinko Lucić i predsjednik Uprave PBZ Carda Mislav Blažić.

‘Raduje nas ovaj dogovor o poslovnoj suradnji s PBZ-om te zahvaljujem g. Luciću i g. Blažiću kao i cijelom rukovodstvu Banke i PBZ Carda na iskazanom povjerenju. Za postizanje maksimalnih rezultata potrebno je okružiti se s najboljim partnerima i tržišnim liderima, pa smo sretni što smo u bankarskom sektoru postigli dogovor upravo s PBZ-om. Vjerujem u nastavak odličnih rezultata reprezentacije tijekom ovog partnerstva koje ćemo iskoristiti za daljnji razvoj hrvatskog nogometa’, izjavio je Šuker.

Šuker je prilikom svečanosti potpisivanja ugovora Luciću i Blažiću uručio prigodne dresove svjetskih doprvaka iz Rusije 2018. te pritom pozvao sve prisutne predstavnike PBZ-a na utakmicu protiv Azerbajdžana na početku Europskih kvalifikacija za EURO 2020.

Lucić je zahvalio Šukeru na pozivu i istaknuo zadovoljstvo potpisanim ugovorom: ‘PBZ, PBZ Card i cijela PBZ Grupa ponosni su sponzori hrvatske nacionalne reprezentacije gotovo dvadeset godina. Hrvatska nacionalna vrsta poseban je ponos ovog naroda i svih građana Hrvatske. Bili smo uz nju kad je igrala najbolji nogomet na planetu, a ja odgovorno tvrdim da je to bilo na dva, a ne samo na jednom svjetskom prvenstvu, ali smo bili uz nju i u vremenima kada rezultati nisu bili sjajni. I upravo tu se vidi pravo partnerstvo. Našu izvrsnost u financijskim uslugama prepoznalo je najviše građana Lijepe naše, i ona će se i dalje skladno uklapati uz izvrsnost naše nacionalne nogometne vrste. I ne zaboravimo, nogomet je puno više od sporta, pogotovo za malu ponosnu zemlju kao što je naša.’

Mail