NAJBRŽE RJEŠENJE ZA VAŠ SAVRŠENI OSMIJEH Znate li što je to metoda All-on-4?

Foto: PR

Pacijenti koji su se odlučili na metodu All-on-4™/ All-on-6™ u Poliklinici Dubravica ističu kako se radi o kvalitetnom i brzom postupku bez komplikacija i boli. Ova moderna metoda ima pristupačnu cijenu, a djelatnici klinike pripremit će vam i kompletnu dokumentaciju za povrat sredstava od vašeg zdravstvenog osiguranja.

Od potpuno bezube čeljusti do prekrasnog osmijeha dijeli vas samo jedan poziv i jedan dan u Dentalnom centru Dubravica. Naime, Poliklinika Dubravica u Vodicama poznata je po odličnim All-on-4 i All-on-6radovima uz pomoć kojih pacijent dobiju zube u samo jednom danu.

All-on-4™/ All-on-6™ je inovativna metoda implantološke sanacije čeljusti koja omogućuje bezubim pacijentima funkcionalni protetski nadomjestak koji zahtijeva samo 4 ili 6 implantata.

Pacijenti koji su se odlučili na metodu All-on-4/All-on-6 u Poliklinici Dubravica ističu kako se radi o kvalitetnom i brzom postupku bez komplikacija i boli, a samo vrijeme oporavka je svedeno na minimum. Nakon obavljene dijagnostike i pregleda dr. Dubravice slijedi planiranje zahvata uz korištenje 3 Shape tehnologije, nakon čega se ugrađuju implantati pod određenim kutem i rasporedom radi imedijatnog opterećenje uz korištenje implantološke šablone.

U istome danu pacijentu se postavlja privremeni rad s kojim već sutra normalno funkcionira. Nakon tri ili više mjeseci, kada zubni implantati srastu s kosti, ugrađuju se trajni fiksni zubni mostovi.

Bez straha i potpuno bezbolno

U slučajevima kada je prisutan izražen strah od stomatologa i stomatoloških zahvata, jedno od rješenja koju nude u Dental centru Dubravica je zahvat pod svjesnom sedacijom. Svjesna sedacija je stanje smirenosti i smanjene svjesnosti a koje se postiže davanjem određenih lijekova koji djeluju na središnji živčani sustav. Cijeli postupak se provodi pod nadzorom anesteziologa Poliklinike Dubravice.

Besplatan smještaj i transfer

Metoda All on 4/ All on 6 pacijentima omogućuje: najbrže rješenje totalne rekonstrukcije čeljusti, privremeni rad u jednom danu, minimalno vrijeme oporavka nakon operacije, smanjen broj zahvata jer se izbjegava transplantacija kosti kao i sinus lift.Cijene All on 4 u Poliklinici Dubravica kreću se od 4.500 eura, a u cijenu je uključena dijagnostika, transfer od aerodroma do Vodica te smještaj za trajanje cijele terapije.

Za više informacija nazovite Dental Centar Vodice T: +38522444796 ili pošaljite upit na info@dcd.hr .

Mail