CRIKVENICA Maškare i dalje vladaju

Foto: TZG Crikvenica

Što nas očekuje u ovom tjednu zabave?

U petak, 15. veljače, još uvijek pod dojmom Dana zaljubljenih, plešemo u ‘Školi maškaraneh tanci’ i pripremamo se za maškaranu subotnju zabavu.

U subotu, 16. veljače,  pripremite udobnu obuću jer to je dan za Maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici. Polazak je s Trga Stjepana Radića u 10 sati, a šetnju vode članovi Planinarskog društva ‘Strilež’. Pozvani su svi zainteresirani da se maškaraju i pridruže ovoj veseloj šetnji kroz prirodu te da pokažu sportski duh crikveničkih maškara koje itekako znaju uživati u prirodi. Ipak je Crikvenica poznata kao rivijera zdravlja.

‘Dečki iz Gajnica’ će se pobrinuti za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani, stoga ne propustite nastup ‘Hladnog piva’ uz pokoje hladno pivo.

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na web stranici www.maskare.net .

Ovo je tjedan u kojem i u našim ostalim mjestima na Rivijeri Crikvenici počinju maškarana događanja. Selce otvara manifestaciju maškara u četvrtak, 14. veljače, uz pozdravljanje Grada Crikvenice, matinjadu po mjestu i maškaranu zabavu u večernjim satima u domu ‘Prosvjete’ uz grupu ‘Fun’. Subota, 16. veljače, namijenjena je za večernje maškarane zabave u Selcu i Dramlju , a nedjelja, 17. veljače, za čajanku i zabavno poslijepodne za najmlađe te turnir u briškuli i trešeti u Selcu i dječju čajanku i tombulu u Dramlju i Jadranovu.

Podsjećamo da posjetite vesele i šarene foto galerije, najomiljenije ljubiteljima maškara, na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Također, zajedno s crikveničkim trgovcima, frizerima, kozmetičarima i ugostiteljima za sve vas smo pripremili blago koje skriva ‘Vesela maškarana škrinjica’ u obliku raznih popusta. Detalji o ‘Veseloj maškaranoj  škrinjici’ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .

Rivijera Crikvenica vas čeka! Mi nastavljamo sa zabavom, a vi?

Organizator ‘Maškara 2019.’ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator ‘Ekskluziva’ d.o.o. Rijeka.

Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, ‘Jadran’ d.d. Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, ‘Adrialin’, ‘Lidl’ Hrvatska, Ožujsko pivo, ‘Pavlomir’ d.o.o., hotel ‘Marina’ Selce, hostel ‘Karlovac’, DC ‘Mihurić’ Selce, ‘Marinero Tours’, Erste bank, Novi list, Radio OK, ‘Hyper dizajn’ d.o.o.

 

 

 

Mail