SAZNAJTE KAKO DOĆI DO BESPLATNOG PAKETA DENTALNIH USLUGA U vrijednosti od 240 eura

Od 20. do 24. veljače upoznajte hrvatske stručnjake stomatologe i osigurajte si paket besplatnih usluga u vrijednosti od 240€!

Živite izvan Hrvatske, a silno biste željeli riješiti svoju dentalnu situaciju i osigurati si novi osmijeh? Onda za vas imamo odlične vijesti! Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba će 5 dana sudjelovati na sajmu f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel u Münchenu.

U dvorani A6 na štandu 601B imat ćete priliku upoznati vrhunske stomatologe koji su već nekoliko godina za redom proglašeni najboljim doktorima u Hrvatskoj po izboru pacijenata, zatražiti njihov savjet i upoznati se s najnovijim trendovima u stomatologiji.

Ne propustite priliku i dolaskom na štand 601B u dvorani A6 osigurajte si paket besplatnih usluga Štimac centra dentalne medicine u vrijednosti od 240€!

Paket uključuje:

● potpuno besplatan pregled,
3D (CT) dijagnostiku, 2D dijagnostiku,
● konzultacije sa stručnjacima,
● plan terapije i cjenovnu ponudu,
● noćenje u udobnim sobama u blizini Štimac centra,
● organizirani prijevoz.

Paket usluga možete iskoristiti u toku 2019. godine dolaskom u Zagreb. Štimac centar dentalne medicine osigurat će vam prijevoz do svog centra koji se nalazi na adresi Nova cesta 3, 10000 Zagreb i besplatan smještaj za vrijeme prvog dolaska i trajanja terapija.

Posjetite hrvatske stomatologe na turističkom sajmu f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel, upoznajte najbolje doktore u Hrvatskoj po izboru pacijenata i prepustite im brigu o svom osmijehu!

Mjesto održavanja:
f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel
dvorana A6 na štandu 601B
Messegelände, Eingänge Nord und Ost
81823 München

Vrijeme održavanja: srijeda 20.02.2019. – nedjelja 24.02.2019.

Više informacija potražite na web stranici sajma.

Mail