MAŠKARE 2019. U CRIKVENICI Četvrti vikend je pred nama

Foto: TZG Crikvenica

Maškarana Rivijera Crikvenica vas čeka!

U Crikvenici su ovog vikenda održane Dječja i Velika maškarana povorka s ukupno pedeset grupa i gotovo 2500 sudionika koje su se po prvi puta mogle pratiti u prijenosu uživo na Kanalu RI. Bilo je tu grupa iz cijele Hrvatske i Slovenije, alegorijska kola, nezaobilazni zvončari i puno dobre energije.

Teško se odlučiti što je izazvalo veću pozornost – brojne grupe najmlađih i najslađih sudionika ili odrasli sudionici s vrlo maštovitim kostimima. Svi prisutni su dobrim raspoloženjem, smijehom i plesom tjerali tamne oblake, a doživljaj im nije mogao pokvariti ni pljusak. Loše vrijeme zasigurno neće pokvariti niti vikend pred nama jer nas očekuje pregršt zabave i iznenađenja!

U petak, 1. veljače, uplešite u mjesec zaljubljenih uz Elija Bašana i njegovu ‘Školu maškaraneh tanci’.

Ako je Maja Šuput poznata kao ‘kraljica fešti’, nedvojbeno znamo tko je ‘kralj fešti’. U subotu, 2. veljače, očekuje vas najveseliji maškarani tulum u Gradskoj sportskoj dvorani, a zabavljat će nas Joško Čagalj – Jole.

Posjetite najveselije maškarane foto galerije na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

U nedjelju, 3. veljače, u restoranu hotela International od 15 sati održat će se tombola i čajanka za vaše i naše najmlađe, kao i animacija uz pomoć Ledo Medo maskote.

Da tjedan ne prođe bez maškaranih događanja, pobrinut će se učenici osnovnih i područnih škola s našega područja te djeca iz Dječjeg vrtića ‘Radost’ jer su za vas pripremili ‘Čakavsko maškarano zapolne’ koje će se održati u srijedu, 6. veljače u OŠ Zvonka Cara.

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se također pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva ‘Vesela maškarana škrinjica’ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net .

Maškarana Rivijera Crikvenica vas čeka!

Organizator ‘Maškara 2019.’ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator ‘Ekskluziva’ d.o.o. Rijeka.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, ‘Jadran’ d.d. Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, ‘Adrialin’, ‘Lidl’ Hrvatska, Ožujsko pivo, ‘Pavlomir’ d.o.o., hotel ‘Marina’ Selce, hostel ‘Karlovac’, DC ‘Mihurić’ Selce, ‘Marinero Tours’, Erste bank, Novi list, Radio OK, ‘Hyper dizajn’ d.o.o.

Mail