PREDIVNA PRIČA IZ HRVATSKE Ova poliklinika svake godine daruje dentalne transformacije onima koji si to ne mogu priuštiti!

Foto: PR

Transformacije koje mijenjaju život!

Stomatološka poliklinika iz Zagreba, Štimac centar dentalne medicine, odredište je mnogih naših Hrvata koji žive izvan Domovine. Ovdje ih dočekuje pravi kraljevski tretman koji im pružaju najbolji doktori u Hrvatskoj po izboru pacijenata.

Pacijenti koji se nalaze izvan Domovine, po dolasku u Štimac centar, dobivaju besplatan pregled i dijagnostiku, besplatan prijevoz do centra i besplatan smještaj u udobnim sobama u blizini centra.

Do sada je preko 20.000 pacijenata svoje povjerenje poklonilo upravo Štimac centru dentalne medicine i njegovoj osnivačici, doktorici Maji Jagodić Štimac, već 3 godine zaredom izabranoj među najbolje doktore u Hrvatskoj od strane pacijenata.

Transformacije koje mijenjaju život

Dugogodišnja želja i strast za pomaganjem drugima prije 6 godina se pretvorila u projekt Štimac makeovera. Svake godine Štimac centar dentalne medicine, od velikog broja pristiglih prijava, izabire nekoliko kandidata i daruje im potpunu dentalnu transformaciju. Natječaj za ovogodišnji dentalni makeover započeo je ovih dana, a sve informacije oko prijava možete pronaći na web stranici Štimac centra.

Na vraćanju osmijeha kandidatima radi cijeli tim stručnjaka koji pokrivaju različite grane dentalne medicine. Kod nekih kandidata rade se ljuskice i krunice, a kod nekih kandidata se radi o potpunim implantološkim i protetskim rekonstrukcijama. I uz ovako opsežne dentalne radove, nitko od kandidata niti jedan dan nije bio bez zubi.

Doktorica Štimac ističe kako je uz fizičku transformaciju osobito vidljiva i ona psihološka. Njeni pacijenti nakon dobivanja novog osmijeha postaju samopouzdaniji i sigurniji u sebe.

Jedna od pobjednica prošlogodišnjeg makeovera, Mirela Habdelić, zbog loše dentalne situacije počela se povlačiti u sebe i izbjegavati bilo kakva javna okupljanja. Stručni tim stomatologa Štimac centra prvo je odlučio izliječiti i nadograditi zube kako bi se mogao napraviti keramički most na njezinim vlastitim zubima.

Svi zahvati rađeni su pod anestezijom kako Mirela ne bi osjetila apsolutno nikakvu bol. Transformacija je nevjerojatna! Izgleda kao potpuno druga osoba.

Napokon s osmijehom na licu

Drugi pobjednik prošlogodišnjeg makeovera je Josip Bekić. 23-godišnji mladić iz Zadra se zbog nedostatka zubi povukao u sebe i prestao se smijati. Prilika za promjenu pružila mu se nakon što je osvojio dentalni makeover u Štimac centru.

Nakon detaljnog pregleda i RTG dijagnostike ustanovljeno je da će biti potrebno izvaditi zube koji se nisu mogli spasiti i liječiti one zahvaćene karijesom. Nakon prve faze mogli su se raditi zubni mostovi i keramičke krunice.

Foto: PR

Sve pobjednike dosadašnjih makeovera i njihove nevjerojatne transformacije možete pogledati ovdje.

Ako i vi želite biti jedan od kandidata Štimac centra koji će osvojiti njihov ovogodišnji makeover, prijavite se do 15.02. putem obrasca na ovom linku.

Mail