NOVI OGLASI Za poslove u inozemstvu

Foto: Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne poslove s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Depping Verwaltungs GmbH & Co.KG, KG njemačka agencija s dugogodišnjim iskustvom u zapošljavanju hitno traži nekoliko djelatnika na 4 pozicije: Električar (m/ž), Instalater grijanja (m/ž), dio su pozicija koje su vam na raspolaganju za prijavu. Mjesto rada: Njemačka. Pogodnosti koje poslodavac nudi uključuju ugovor o radu (njemačka prijava), osiguran i plaćen smještaj, plaćene doprinose zdravstvenog i mirovinskog osiguranja i brojne druge. Provjerite detaljnije ovdje.

KNETTENBRECH + GURDULIC, jedno od vodećih srednjih poduzeća u gospodarenju otpadom i recikliranju u Njemačkoj, zapošljava na poziciji: Vozač motornih vozila (m/ž/o). Osnovne zadaće na ovom poslu uključuju obavljanje transporta kotrljajnim kiperom, kiperom rasipačem ili kamionom za zbrinjavanje otpada, te brojne druge zadaće koje možete provjeriti na linku.

Trend Interieri Group d.o.o. traži Stolara za montažu namještaja na plovilima i drugim ekskluzivnim objektima (m/ž), za rad u Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj. Posao na ovom radnom mjestu uključuje donošenje materijala na radno mjesto, podizanje šablona, montažu pregradnih zidova i obloga, brigu o redu i čistoći. Ako ste stručno obrazovani za stolara, drvnog tehničara ili za srodni smjer, a uz to imate i dvije godine iskustva, ne propustite priliku za klik.

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, trenutno nudi 12 radnih pozicija. Automehaničar (m/ž), Monter klima (m/ž), Varilac (m/ž), samo su dio natječaja na koje možete aplicirati. Sve ih provjerite na linku.

UTS HR Group traži Njegovateljice (m/ž), Medicinske sestre (m/ž) za rad u Dublinu, Galwayu i Limericku (Irska). Kandidati koji uspješno prođu proces intervjua dobit će izvrsne radne uvjete, mogućnost učenja i razvoja te rad s multidisciplinarnim stručnjacima u bolnicama. Informirajte se na linku i odvažite se na novi korak u životu.

Adecco Bergen Hordaland, vodeći lider među tvrtkama koje se bave ljudskim resursima, ima raspisana 2 natječaja za radna mjesta: Monter ventilacije (m/ž) i Vodoinstalater (m/ž). Rad se obavlja u Norveškoj, pa ukoliko ste zainteresirani za ponuđene radne pozicije, detaljnije pogledajte na linku i na vrijeme se prijavite.

AA Euro Croatia zapošljava Audit Seniora (m/ž), u mjestu Cork, u Irskoj. Ukoliko ste kvalificirani računovođa (ACA, ACCA), imate preko tri godine iskustva u profesionalnom okruženju revizije, tečno govorite engleski jezik, imate snažne tehničke vještine, provjerite natječaj i ohrabrite se za inozemni rad.

apm medical services GmbH, ekspert za regrutiranje kvalificiranog medicinskog osoblja za rad u bolnicama, klinikama, ustanovama za njegu i ostalim pružateljima medicinskih usluga, ima 2 natječaja za apliciranje. Njegovatelj (m/ž) i Krankenschwester – Sestra (m/ž), ponuđene su pozicije za rad u Njemačkoj. Provjerite detalje na linku.

Orizon GmbH zapošljava na 8 pozicija. Ako se pronalazite u opisu radne pozicije poput Radnik/ca drvne struke, Radnik/ca metalne struke, ne propustite klik. Svih 8 pozicija provjerite na linku i započnite svoju inozemnu karijeru u Njemačkoj.

apm Personal-Leasing GmbH, regrutacijski ekspert iz područja logistike, autoindustrije, proizvodnje, gradnje, strojarstva te inženjerstva, zapošljava na 3 pozicije. Voditelj strojarskih radova (m/ž), Voditelj elektroinstalacijskih radova (m/ž) i Voditelj građevinskog projekta (m/ž), ponuđena su radna mjesta za rad u mjestu Győr, u Mađarskoj. Prijavite se na željeni natječaj na vrijeme.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail