CRIKVENICA Slijedi nam maškarani vikend za čistu peticu

Foto: TZG Crikvenica

Drugi maškarani vikend u Crikvenici je iza nas, a vikend koji je pred nama je za čistu peticu!

U petak, 25. siječnja, ponovo nas očekuje Škola maškaraneh tanci. Pridružite se plesnim parovima i dopustite Eliju Bašanu da u vama probudi možda pomalo uspavano plesno umijeće.
U subotu, 26. siječnja, očekuje vas najluđi maškarani tulum. Plešite i pjevajte s Majom Šuput jer zna se da je baš ona kraljica zabave. Njena poruka za sve one koji ne dođu u najveseliju dvoranu na Kvarneru glasi – NEK TI BUDE KRIVO!

Kao i svaki put do sada, tako će i nadolazeća maškarana zabava ostati zabilježena u najveselijim maškaranim foto galerijama na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2019. u Crikvenici.

Vrhunac programa Maškara u Crikvenici dogodit će se u nedjelju, 27. siječnja – dvije tradicionalne crikveničke maškarane povorke – Velika i Dječja povorka, koje će se ove godine po prvi puta moći pratiti i u televizijskom prijenosu uživo na Kanalu RI. Događaj je to koji svake godine privuče sve više sudionika pa je tako najavljen dolazak preko 50 grupa s ukupno više od 2.500 sudionika iz raznih krajeva Hrvatske, a ponovo očekujemo, već tradicionalno, i nekoliko grupa iz Slovenije (Ptuj, Kidričevo, Kočevje). Pozivamo vas da budete dio najljepšeg dijela ove manifestacije i podržite brojne grupe od najmlađih i najslađih do umirovljenika s maštovitim kostimima!

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se također pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva ‘Vesela maškarana škrinjica’ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici . Pronađite nešto za sebe!

Organizator ‘Maškara 2019.’ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator ‘Ekskluziva’ d.o.o. Rijeka.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, ‘Jadran’ d.d. Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, ‘Adrialin’, ‘Lidl’ Hrvatska, Ožujsko pivo, ‘Pavlomir’ d.o.o., hotel ‘Marina’ Selce, hostel ‘Karlovac’, DC ‘Mihurić’ Selce, ‘Marinero Tours’, Erste bank, Novi list, Radio OK, ‘Hyper dizajn’ d.o.o.

Mail