MAŠKARE U CRIKVENICI Evo što vas očekuje ovog vikenda

Foto: PR

Svaki ljubitelj maškara već sada planira odabir maske za sljedeću vikend-zabavu.

Prva je subota Maškara 2019. u Crikvenici iza nas, kada je održano već tradicionalno, 10. maškarano druženje u Matkovićima, a u večernjim satima je izvršena primopredaja ključeva Grada, što znači da sljedećih 8 tjedana maškare preuzimaju vlast.

U petak, 18. siječnja, očekuje nas prava plesna poslastica, a ujedno i ovogodišnja novina na Maškarama. Skinite prašinu s plesnih cipela, uzmite partnera/icu za ruku i razgibajte tijelo u Školi maškaraneh tanci pod vodstvom Elija Bašana. Naučite neke od tradicionalnih plesova (valcer, dvokorak, polka…) ili jednostavno pokažite svoje umijeće i uživajte.

U subotu, 19. siječnja, najveselija dvorana na Kvarneru će zasigurno biti Gradska sportska dvorana u Crikvenici, gdje nas u popodnevnim satima očekuje Otvoreni maškarani pikado turnir, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja.

Prvi ovogodišnji glazbeni gost, Mladen Grdović, nastupa u večernjim satima, a zabava je zajamčena uz ovog zadarskog galeba kojeg vole mnoge generacije.

Ono što vas očekuje u Gradskoj sportskoj dvorani zasigurno je pregršt pjesme, plesa, smijeha i kreativnih maski, a kao i svaki puta do sada, svaka će ovogodišnja maškarana zabava ostati zabilježena u najveselijim maškaranim foto galerijama na Facebook stranici Maškare Crikvenica i www.maskare.net . Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme ove najveselije manifestacije.

Naši crikvenički trgovci, frizeri, kozmetičari i ugostitelji su se pobrinuli da vam dodatno uljepšaju i ovogodišnje razdoblje maškara i to u obliku popusta koji se odnose na neke od njihovih usluga i proizvoda. Detalji o blagu koje skriva ‘Vesela maškarana škrinjica’ nalaze se na letku Maškare 2019. i web stranici www.maskare.net . Pronađite nešto za sebe!

Osim mnoštva zabava, čajanki, glazbenih gostiju, plesa i svega drugoga, ne zaboravite na ključni događaj ove manifestacije, dvije tradicionalne crikveničke maškarane povorke – Velika i Dječja – koje će se održati u nedjelju, 27. siječnja.

Crikvenica vas čeka!

 

Organizator ‘Maškara 2019.’ je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator ‘Ekskluziva’ d.o.o. Rijeka.
Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, ‘Jadran’ d.d. Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.d., Županijska lučka uprava Crikvenica, ‘Adrialin’, ‘Lidl’ Hrvatska, Ožujsko pivo, ‘Pavlomir’ d.o.o., hotel ‘Marina’ Selce, hostel ‘Karlovac’, DC ‘Mihurić’ Selce, ‘Marinero Tours’, Erste bank, Novi list, Radio OK, ‘Hyper dizajn’ d.o.o.

Mail