10 AKTUALNIH POSLOVA U INOZEMSTVU Po odabiru stručnjaka

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne poslove s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

HSG Kariera d.o.o zapošljava Djelatnika u proizvodnji u automobilskoj industriji (m/ž). Mjesto rada je Novo Mesto u Sloveniji, a opis posla uključuje rad u proizvodnji, montaži i obradi dijelova za Renault automobile. Posao se obavlja u visoko moderniziranim, čistim i svijetlim prostorima, a kandidatima se nudi osiguran besplatni autobusni prijevoz, plaćena prehrana, isplata regresa, plaćeni prekovremeni rad te popusti na kupnju automobila. Ako ste zaljubljenik u automobile, što čekate? Klik na link.

Old Mill ima raspisane natječaje za Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž) za rad u mjestu Pitlochry, u Škotskoj. Ako volite rad u ugostiteljstvu, imate potrebno radno iskustvo i odličan ste govornik engleskog jezika, ne propustite priliku za inozemni rad i prijavite se.

Trend Interieri Group d.o.o. traži Stolara za montažu namještaja na plovilima i drugim ekskluzivnim objektima (m/ž), za rad u Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj. Posao na ovom radnom mjestu uključuje donošenje materijala na radno mjesto, podizanje šablona, montažu pregradnih zidova i obloga, brigu o redu i čistoći. Ako ste stručno obrazovani za stolara, drvnog tehničara ili za srodni smjer, a uz to imate i dvije godine iskustva, ne propustite priliku za klik.

OpenJobs Personalagentur GmbH ima 4 raspisana natječaja, za rad u Austriji. Fizioterapeut (m/ž), Barmen/Voditelj bara (m/ž), Konobar (m/ž), Kuhar (m/ž), pozicije su koje su vam na raspolaganju za klik i više detalja, a na koncu i uspješnu prijavu. Unaprijedite svoj standard, zakoračite u inozemni rad kod poslodavca koji nudi brojne benefite.

AeroGround Flughafen München GmbH zapošljava na poziciji koju će samo poznavatelji njemačkog jezika razumjeti: Flugzeug Gepäckabfertiger (m/w). Na ovom radnom mjestu vas očekuje utovar i istovar kolica i kontejnera za prtljagu, prijevoz lokalne i prijenosne prtljage te upravljanje vozilima i opremom. Natječaj traje do 31.01., pa detaljnije pogledajte na linku i pravovremeno se prijavite.

UBT Maschinenbau traži djelatnike na 8 pozicija za rad u Njemačkoj i Nizozemskoj. Električar (m/ž), Betonirac (m/ž), Diplomirana medicinska sestra (m/ž), dio su poslovne ponude ovog poslodavca. Riječ je o njemačkoj tvrtki s dugogodišnjom tradicijom na europskom tržištu. Provjerite kompletnu ponudu.

Albra d.o.o. za usluge potražuje djelatnike na 3 radne pozicije: Bravar (m/ž), Varioc (m/ž), Monter (m/ž). Mjesto rada je Europska unija, a prijave traju do 03.02. Plaća se kreće do vrtoglavih 15 000 kn za varioca, a ne trebate ni prebogato prijašnje radno iskustvo da biste bili idealan kandidat. Detaljnije provjerite ovdje.

ms personal & service Gmbh, posrednik za poslovni početak u Njemačkoj iz medicinskog područja, ponovno zapošljava! Traže se djelatnici za pozicije Njegovatelj/Pomoćni njegovatelj (m/ž), Medicinska sestra/Tehničar (m/ž), Liječnik/Doktor medicine (m/ž). Ako ste stručni u traženim područjima, imate odlično znanje njemačkog jezika i želite unaprijediti svoju karijeru i dobro zaraditi, evo prilike. Više info. je na linku.

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, ponovno je u potrazi za djelatnicima na brojnim pozicijama. Zapošljava na impresivnih 12 radnih mjesta! Elektroinstalater (m/ž), Monter grijanja i vode (m/ž), Automehaničar (m/ž), dio su ponude, a sve ih možete provjeriti na linku i prijaviti se do 11.02.

UTS HR Group traži Njegovateljice (m/ž) za rad u staračkim domovima i bolnicama u Velikoj Britaniji. Riječ je o poslu za koji vam nije potrebna kvalifikacija ni znanje, samo vozačka dozvola. Besplatan tečaj dobivate u Velikoj Britaniji, gdje vam je osiguran i smještaj. Traže se ozbiljni kandidati koji se žele preseliti u inozemstvo. Informirajte se na linku i odvažite se na novi korak u životu.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail