BAU MÜNCHEN Hrvatske tvrtke predstavljaju se na najvećem svjetskom građevinskom sajmu

Prošlogodišnji sajam (foto: HGK)

Na sajmu BAU u Münchenu, na štandu Hrvatske gospodarske komore, od 14. do 19. siječnja 2019 izlagat će osam hrvatskih tvrtki specijaliziranih za građevne materijale i sustave.

Riječ je o sljedećim tvrtkama: KAZ d.o.o. (sustav za sprječavanje nastanka kapilarne vlage), Eutherm d.o.o. (stolarija), Mihoković d.o.o. (metalna galanterija), Sprega d.o.o. (kamen), Sedlar d.o.o. (bravarija), Fragmat d.o.o. (izolacije), Tehnoguma d.o.o. (proizvodi od gume) i Kamen centar d.o.o. (kamen), a na sajmu će nastupati ukupno 19 hrvatskih tvrtki proizvođača građevinskih materijala i sustava.

BAU München najveći je svjetski sajam specijaliziran za građevinske materijale i sustave. Ovogodišnji BAU, veći nego ikad prije, na čak 200.000 četvornih metara, u 19 paviljona predstavit će 2200 izlagača iz 45 zemalja i prezentirati proizvode i usluge za infrastrukturnu, poslovnu i stambenu gradnju te uređenje interijera. Očekuje se dolazak više od 250.000 posjetitelja.

Uz izlaganje na sajmu, HGK organizira i delegacijski posjet 17 hrvatskih tvrtki te razgledavanje arhitektonskih realizacija u obliku neformalnog susreta struke pod naslovom Duga noć arhitekture.

Kao poveznica na postojeće specijalizirane tematske kategorije Fasadni sustavi, Vrata i prozori, Energetska tehnologija, Staklo, Softver za gradnju – Digitalno selo, nastavlja se novi izložbeni segment Rasvjeta / Inteligentna gradnja, koji će dodatno obogatiti sajamsku ponudu. Projektantima i inženjerima namijenjene su posebne priredbe sajma: Životni prostor u budućnosti, Održivost je novi standard, Smart living i Smart WinDor TripleS.

Sajam je namijenjen svima koji su uključeni u projektiranje, gradnju i opremanje građevina.

Mail