TOP 10 POSLOVA Par klikova dijeli vas od zaposlenja u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj…

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne poslove s tržišta rada u inozemstvu.

U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Pro-Monting d.o.o. ima 3 raspisana natječaja za rad u inozemstvu. Traže se djelatnici za pozicije: Zavarivač – TIG, Autogeni, WIG/MIG/MAG/REL (m/ž), Monter ventilacijskih sustava (m/ž) i Električar/Serviser (m/ž). Riječ je o tvrtki sa sjedištem u Zagrebu koja ima dugogodišnje iskustvo te veliki broj projekata iza sebe. Provjerite željenu poziciju na linku i doznajte sve potrebne detalje.

Concentrix zapošljava djelatnika za radnu poziciju German Speaking Customer Support (m/ž), čiji je opis posla poznat iz samog naziva. Mjesto rada je Belfast, u Sjevernoj Irskoj. Ukoliko se odlično služite engleskim i njemačkim jezikom u govoru i pismu, imate najmanje 6 mjeseci iskustva te poznajete rad na drušvenim mrežama – Facebooku i Twitteru, prijavite se klikom na link.

Duvenbeck Transport GmbH, jedna od vodećih logističkih tvrtki u Europi, zapošljava na 2 pozicije. Traže se: Vozač kamiona – 40t (m/ž) i Vozač teretnih vozila (m/ž). Poznajete engleski i njemački jezik? Imate jednogodišnje iskustvo i sve potrebne papire da biste upravljali ovim tipom vozila? Ovaj oglas nemojte propustiti. Kliknite na link.

ESA Energy Services GmbH & Co. KG zapošljava na 6 pozicija: Zavarivač TIG/WIG 141 (m/ž), Glavni instalater (m/ž) – grijanje, vodovod, ventilacija (HLS), Monter ventilacijskih sustava (m/ž) samo su neke od ponuđenih pozicija. Provjerite što je još u ponudi i prijavite se u roku, do 18.01. ESA Energy Services GmbH njemačka je kompanija s višegodišnjim iskustvom na području arhitekture, građevine i upravljanja objektima u javnom i privatnom sektoru. Ne oklijevajte, klik na link.

House of Jobs, sa sjedištem u Zagrebu, agencija je specijalizirana za posredovanje u zapošljavanju te privremeno zapošljavanje na njemačkom, hrvatskom, odnosno europskom tržištu rada. Trenutno nudi široku lepezu poslova na brojnim destinacijama – Nizozemska, Njemačka, Hrvatska. Kandidatima se pruža i profesionalna podrška tijekom cijelog selekcijskog procesa te i samog procesa zapošljavanja, posebice u segmentu ‘Prvih koraka u radu u inozemstvu’. Recruiter (m/ž), Pomoćni radnik u proizvodnji i otpremi (m/ž), samo su dio poslovnih pozicija. Kliknite na link i provjerite sve te se na željene pozicije prijavite do 31.01.

Oranjegroep services d.o.o. ima raspisan natječaj za Armirača (m/ž), Tesara (m/ž), Električara (m/ž), te brojne druge djelatnike, za rad u gradu: Rotterdam, u Nizozemskoj. Riječ je o specijaliziranoj tvrtki koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj i Belgiji. Detaljnije potražite na linku.

RIV Agency zapošljava na impresivnih 40 pozicija na riječnim luksuznim brodovima, u Austriji, Njemačkoj te Velikoj Britaniji. Ukoliko ste zainteresirani za rad na pozicijama poput Recepcionera (m/ž), Masera (m/ž), Kozmetičara (m/ž), Kuhara (m/ž), ne propustite kliknuti na link. Očekuju vas detalji o navedenim pozicijama, kao i još 37 radnih pozicija. Sretno u pronalaženju posla i otpočinjanju inozemnog rada.

Steiner Company, na luksuznim putničkim brodovima, zapošljava na 7 pozicija. Traže se Frizeri (m/ž), Manikeri/Pedikeri (m/ž), Kozmetičari (m/ž), Osobni treneri (m/ž),… Provjerite sve pozicije na linku. Poslodavac vam nudi business training u Londonu (prije polaska na brod), smještaj i večeru u Londonu, avio kartu od Londona do broda i od broda do kuće (kad se završi ugovor). Također nudi i hranu i smještaj na brodu, osiguranje na brodu, dobru zaradu i u konačnici putovanja po cijelom svijetu. Zainteresirani ste? Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

MKV-Mont d.o.o., osnovano je kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije i za glavnu djelatnost predstavlja montažu, preradu i demontažu industrijskih postrojenja. Proširuje svoj tim i zapošljava djelatnike na 6 pozicija. Monter metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž), TIG varioc/Cjevar – monter cjevnih sistema (m/ž), dio su ponude. Provjerite sve na linku.

Adriatic TopStaff d.o.o. ima 6 raspisanih natječaja za rad u Nizozemskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Belgiji, Italiji. Traženi djelatnici su: Autolimar (m/ž), Automehaničar (m/ž), Vozač kamiona CE kat. (m/ž),… Cjelokupnu ponudu potražite na linku. Očekuju vas plaće u visokom iznosu te jako dobri uvjeti. Sretno.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail