HRVATSKI PROIZVOĐAČI NAMJEŠTAJA Kreću na najznačajniji europski sajam u Kölnu

IMM Cologne najznačajniji je sajam u Europi za hrvatske proizvođače namještaja, gdje u kontinuitetu nastupaju već dvadesetak godina.

Na najvećem i najznačajnijem sajmu namještaja u Europi – IMM Cologne, koji će se održati od 14. do 20. siječnja 2019. godine na samostalnim štandovima, uz potporu Hrvatske gospodarske komore, predstavit će se pet hrvatskih tvrtki. Na ukupnoj površini od 856 četvornih metara izložbenog prostora svoje novitete namještaja i dizajna predstavit će: Dizz Concept d.o.o., Mundus Viridis d.o.o., Prima namještaj d.o.o., Prostoria d.o.o. i Spin Valis d.d.

IMM Cologne najznačajniji je sajam u Europi za hrvatske proizvođače namještaja, gdje u kontinuitetu nastupaju već dvadesetak godina. Sajam posjećuju ne samo kupci iz Njemačke i Europe, već se poslovi mogu dogovoriti i s kupcima iz cijelog svijeta. Otkako je sajam uveo djelomični posjet, tj. samo za poslovne posjetitelje (ove godine od 14. do 18. siječnja, a za sve ostale od 18. do 20. siječnja), izlagači se mogu potpuno posvetiti kupcima i distributerima. Na sajmu izlaže cjelokupna industrija namještaja, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda i dizajna. IMM Cologne, kao prvi sajam namještaja u godini, određuje koji će trendovi u dizajnu i opremanju interijera prevladavati idućih mjeseci.

Prošle godine sajam je posjetilo 125.000 posjetitelja iz 138 zemalja svijeta, a broj se, posebice međunarodnih kupaca, svake godine povećava.

Mail