OGLASI PO ODABIRU STRUČNJAKA Hrvatima se nude atraktivni poslovi u inozemstvu

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu.

U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Nuermont Installations d.o.o. zapošljava Montera / Mehaničara / Električara (m/ž) u Njemačkoj, u Europi. Riječ je o slovenskoj tvrtki koja je podružnica njemačke kompanije s višegodišnjim iskustvom na području preseljenja industrijske opreme i novih instalacija. Metalska srednja stručna sprema poželjna je kvalifikacija za ovaj posao, no ne i uvjet. Ukoliko imate vozačku dozvolu B kategorije, znate jedan strani jezik za sporazumijevanje (njemački i/ili engleski), možete aplicirati na ovaj natječaj i ostvariti primanja u rasponu od 15 000 kn do 20 000 kn. Sretno.

RB IMPRA GmbH ima raspisani natječaj za Tehničkog crtača (m/ž), za rad u mjestu: Oberhausen – Rheinhausen, Njemačka. Imate li najmanje SSS, smjer tehničkog crtača, uz to znanje rada na računalu (MS Office i AutoCAD), Adobe Illustrator CS-u i ostalim grafičkim programima, mogla bi vas interesirati ova pozicija. Kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Autohaus Müller zapošljava Mehaničara/Dijagnostičara (m/ž) u mjestu Freising, u Njemačkoj. Na ovom poslu vas očekuje održavanje i popravak automobila, inspekcijski radovi prema odredbama proizvođača, auto dijagnostika i uklanjanje grešaka. Nude vam se siguran posao, odlični radni uvjeti, dobra primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja. Zainteresirani ste? Prijavite se brzom prijavom.

Oranje Groep B.V. traži djelatnike za 8 impresivnih pozicija. Od Armirača (m/ž), preko Električara (m/ž), pa sve do Brodomontera (m/ž). Riječ je o specijaliziranoj tvrtki za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, na području Nizozemske i Belgije. Provjerite sve natječaje na linku, odaberite onaj ‘po vašoj mjeri’ i pravovremeno se prijavite.

akut International zapošljava djelatnike na 6 pozicija u Njemačkoj. Fizioterapeut (m/ž), Medicinska sestra (m/ž), Odgajatelj (m/ž), dio su poslovne ponude. Ukoliko vas zanima inozemni rad u zdravstvu, prava je prilika da se prijavite putem linka.

Duvenbeck Transport GmbH, s više od 6000 zaposlenika, na više od 35 lokacija, u 8 zemalja, vodeća je logistička tvrtka u Europi. Trenutno zapošljava Vozača teretnih vozila (m/ž) i Vozača kamiona – 40t (m/ž). Mjesto rada je Njemačka i Nizozemska. Odaberite lokaciju i natječaj po želji. Detalji su na linku.

Concentrix ima raspisan natječaj za djelatnike na poziciji: German Speaking Customer Support (m/ž). Mjesto rada je Belfast, u Irskoj. Ako ste fluentni u engleskom i njemačkom jeziku, odlično se snalazite na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera i timski ste igrač, a imate šestomjesečno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, evo nove prilike za nastavak karijere. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

MDU, Main-Donau-Umschlags und Transport GmbH zapošljava više Vozača kamiona C/CE 40t (m/ž) za rad u Nürnbergu i Garchingu, u Njemačkoj. Voze se kamioni s prikolicom (kiperi i slično), a posebne pogodnosti koje poslodavac nudi uključuju stalni radni odnos u stabilnoj i uspješnoj firmi, 12 plaća + 1 božićnicu u visini jedne plaće, 27 dana godišnjeg odmora, pomoć kod smještaja, prijave, osiguranja, banke, i svega ostalog što vam je potrebno za život u Njemačkoj. Plaća je u rasponu od 15 000 kn i 18 000 kn. Prijaviti se možete klikom na link.

Orizon GmbH zapošljava Vozača viličara (m/ž), Pomoćnog elektroinstalatera (m/ž), Pomoćnog radnika u kontroli kvalitete (m/ž), Skladištara (m/ž) i dodatno na 13 impresivnih pozicija. Orizon je samostalna agencija za zapošljavanje na njemačkom tržištu rada. Sjedište tvrtke je u Augsburgu, iz kojeg se administrativno upravlja s više od 80 poslovnica u Njemačkoj. Svoje povjerenje ovom poslodavcu ukazalo je više od 9000 radnika. Provjerite sve na linku i prijavite se na vrijeme.

RIV Agency nudi lepezu poslova i ima 40 raspisanih natječaja, na koje se možete prijaviti do 03.01.2019. Zanima li vas rad na riječkim luksuznim brodovima, u Velikoj Britaniji, ili pak u Austriji? Recepcioner, Maser, Trener, Kozmetičar, pozicije su za koje ste zainteresirani? Kompletnu i zanimljivu poslovnu ponudu od 40 oglasa možete provjeriti na linku. Sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail