MOBITELI NOA Brend hrvatskog proizvođača Hangar 18 od sad dostupan i u Srbiji

Foto: PR

Prošli tjedan održana je službena NOA press konferencija u Beogradu na kojoj su predstavljeni NOA mobiteli. Na konferenciji je predstavljena NOA robna marka, koncept i vizija branda te šest NOA uređaja koji su dostupni na srpskom tržištu.

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine u hotelu Mama Shelter u Beogradu održana je službena NOA press konferencija kojoj je prisustvovalo oko 50 novinara i partnera. Službeni distributer za Srbiju je tvrtka Avtera SR d.o.o. iz Beograda.

Na konferenciji je predstavljena NOA robna marka, koncept i vizija branda te portfolio NOA pametnih uređaja kojeg čine: pametni telefoni i mobiteli, tableti i LED televizori. U fokusu su naravno bili NOA pametni telefoni koji su dostupni na srpskom tržištu. U premium segmentu dostupni su uređaji iz ELEMENT linije i to modeli: NOA N1, NOA N7 i NOA N10, dok su iz CORE linije na tržištu modeli L12, L11 SE i NEXT SE.

Prisutni su imali prilike isprobati NOA mobitele i njihove funkcionalnosti, a najviše pažnje privukli su modeli NOA N7 i EISA Best Buy Smartphone NOA N10, koji pomoću ‘oversampling” tehnologije mogu snimati fotografije do 80 odnosno do 96 MP.

Za testiranje kamera bio je postavljen i mini foto studio gdje su se mogle isprobati kamere ugrađene u NOA pametne telefone ili snimiti NOA mobitele u zanimljivoj blagdanskoj dekoraciji.

Osim tehničkih specifikacija i ‘affordable premium’ filozofije, prisutne je najviše oduševilo NOA Premium Care jamstvo. To jamstvo se odnosi na uređaje iz ELEMENT serije i kupcu garantira potpunu zaštitu od mehaničkih i drugih oštećenja tijekom prvih 12 mjeseci.

Prezentaciju NOA robne marke u Beogradu održao je Mario Pintar, voditelj marketinga tvrtke Hangar 18 d.o.o. koja proizvodi NOA pametne uređaje, a odgovore na tehnička pitanja novinarima i partnerima dao je Vedran Horvat, NOA brand manager.

‘NOA teži liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju. Cilj NOA branda je korisnicima pružiti najnoviju tehnologiju po najboljoj mogućoj cijeni, a uspješnost u ovoj namjeri potvrđuju i dvije EISA nagrade za naše flagship modele’, izjavio je Mario Pintar.

Mail