AKTUALNI POSLOVI Donosimo top 10 oglasa za zaposlenje u inozemstvu

Foto: Pixabay

Radna mjesta u inozemstvu, koja su trenutno u ponudi, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Adecco Norge AS zapošljava na 15 pozicija u Norveškoj. Riječ je vodećoj agenciji koja se bavi ljudskim potencijalima i pokriva 100 branši u Norveškoj te zapošljava više od 4600 djelatnika. Ovaj poslodavac ima 60 godina iskustva na tržištu. Traže se Vulcanizer (m/ž), Tinsmith (m/ž), Electrician (m/ž), te brojni drugi djelatnici. Provjerite ih sve na linku.

Steiner Company, na luksuznim putničkim brodovima, zapošljava na 7 pozicija. Traže se Frizeri, Manikeri/Pedikeri, Kozmetičari, Osobni treneri,… Provjerite sve pozicije na linku. Poslodavac vam nudi business training u Londonu (prije polaska na brod), smještaj i večeru u Londonu, avio kartu od Londona do broda i od broda do kuće (kad se završi ugovor). Također nudi i hranu i smještaj na brodu, osiguranje na brodu, dobru zaradu i u konačnici putovanja po cijelom svijetu. Zainteresirani ste? Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Kösel GmbH & Co. KG ima 3 raspisana natječaja za pozicije: Bookbinder (m/ž), Offset – Printer (m/ž), Warehouseman (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Ukoliko vas zanimaju knjige i ‘knjiški ste moljac’, nemojte propustiti natječaje i prijaviti se na iste te započeti svoju ‘inozemnu avanturu’.

Oranjegroep services d.o.o. zapošljava na 7 pozicija u Nizozemskoj i Belgiji. Riječ je o specijaliziranoj tvrtki koja se bavi izvođenjem radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata iz Hrvatske, Nizozemske i Belgije. Armirač (m/ž), Električar (m/ž), Građevinski radnik (m/ž), samo su dio radnih pozicija koje imate na raspolaganju. Provjerite ih sve na linku i na vrijeme se prijavite.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na poziciji: Overseas Risk & Safety Manager, za područje Hrvatske, Turske, Bugarske. Vaši zadaci na ovoj poziciji uključuju procjenu i predviđanje rizika na brojnim destinacijama te izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj i pravovremeno se prijavite. Sretno.

Duvenbeck Transport GmbH, s više od 6000 zaposlenika, na više od 35 lokacija, u 8 zemalja, vodeća je logistička tvrtka u Europi. Trenutno zapošljava Vozača teretnih vozila (m/ž) i Vozača kamiona – 40t (m/ž). Mjesto rada je Njemačka i Nizozemska. Odaberite lokaciju i natječaj po želji. Detalji su na linku.

Steiermärkische Krankenanstaltengesellschaft m.b.H./KAGES zapošljava Liječnika specijalista za hematoonkologiju (m/ž) u Leobenu, u Austriji. Od vas se očekuje interes za hematoonkologiju, timska spremnost i komunikativnost, dobro poznavanje njemačkog jezika. Za liječnike specijaliste predviđena je osnovna plaća od najmanje € 5.078,20 (14 x godišnje). Dodatno postoje prava na naknade. Ukoliko ste zainteresirani kliknite na brzu prijavu.

Flexsource Solutions u Irskoj zapošljava na 2 pozicije: Electrical/Mechanical Engineer (m/ž) i Radnik u proizvodnji (m/ž). Flexsource, dio CPL grupe, lider je u pružanju inovativnih rješenja za radnu snagu diljem Irske. Tim ovog poslodavca nudi inovativna rješenja za radnu snagu u različitim područjima – od industrije do uslužnih djelatnosti. Prijavite se klikom na link.

Hairdreams Haarhandels GmbH, u Grazu, u Austriji zapošljava na 3 pozicije: Digital Campaign Executive – PPC (m/ž), SEO Manager (m/ž), Content Manager (m/ž). Riječ je o svjetski poznatom frizerskom salonu, sa svojim podružnicama u Los Angelesu, Singapuru i Dubaiu, koji ugošćava filmske zvijezde, kao i zvijezde iz svijeta modelinga. Provjerite detalje na linku i sretno s prijavama.

Cpl Resources ima 2 raspisana natječaja. Traže se djelatnici za pozicije: Grocery retail shop assistant (m/ž) i Delicatessen assistant (m/ž). Mjesto rada je Irska. Kao globalni pružatelj usluga ljudskih resursa, glavni cilj Cpl-a je jačanje poslovnog rasta kroz ljude. Pronalaze idealan posao za svakoga, i gdje god želite ići u svojoj karijeri, tu su da vam pomognu. Provjerite oba natječaja na linku i sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail