OD RADA SA ZVIJEZDAMA DO INSTALATERA Stručnjaci odabrali trenutno najzanimljivije poslove u inozemstvu

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Oranjegroep services d.o.o. u Belgiji i Nizozemskoj zapošljava na 7 pozicija. Traže se Električar (m/ž), Cjevar (m/ž), Stolar (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Riječ je o specijaliziranoj tvrtki za izvođenje radova s područja petrokemije i građevine za razne zahtjevne projekte klijenata sa sjedištem u Hrvatskoj, Nizozemskoj i Belgiji. Provjerite sve natječaje na linku i na vrijeme se prijavite za željeno radno mjesto.

Beson Distributie B.V. zapošljava djelatnika za stalni radni odnos na poziciji: Mail and parcel delivery carrier (m/ž). Mjesto rada je Amsterdam, Nizozemska. Znanja i kvalifikacije koje trebate za ovo radno mjesto uključuju dobro razvijene komunikacijske vještine i znanje engleskog jezika, radno iskustvo, važeću EU putovnicu ili osobnu iskaznicu, međunarodni rodni list, važeću vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se klikom na link.

Yeye s.r.o. zapošljava djelatnika za radno mjesto: Channel Sales Account Manager (m/ž), u Pragu, u Češkoj Republici. Vaše odgovornosti na ovoj poziciji uključuju upravljanje, izgradnju odnosa s partnerima, distributerima, krajnjim korisnicima radi dovršavanja projekata i nabave. Također, postavljanje novih proizvoda i marketinških kampanja za vama dodijeljene klijente. Provjerite opširnije o oglasu na linku i pravovremeno se prijavite.

UBT Maschinenbau, njemačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na europskom tržištu u strojarstvu traži: CNC programera/CNC glodača (frezer)/CNC tokara/CNC brusilca/CNC programera (m/ž) i Električara (m/ž). Provjerite i ostale natječaje i započnite svoju karijeru u Njemačkoj ili Nizozemskoj.

Esin Ptuj d.o.o. zapošljava na 2 pozicije u Sloveniji. Traže se djelatnici za radna mjesta: Instalater grijanja, klimatizacije i ventilacije (m/ž) i Elektroinstalater (m/ž). Za obje pozicije trebate godinu dana iskustva, a prijaviti se možete do 22.12. Kliknite na link, provjerite natječaje i prijavite se u roku.

MM Weld s.r.o. ima raspisan natječaj za Operatora/icu u autoindustriji (m/ž), za rad u Nové Mesto nad Váhom i u mjestu: Vráble, Slovačka. Radi se na operaterskim mašinama kojima se upravlja jednostavnim funkcijama te nije potrebno radno iskustvo. Plaća se kreće u rasponu od 7 000 kn do 15 000 kn. Prijavite se ovdje.

Tetra Pak zapošljava Central Plannera (m/ž) za uredski rad u Ateni, Beogradu, Bukureštu ili u Zagrebu. Vaše zadaće na ovoj poziciji uključuju redovito konsolidiranje potražnje za resursima u vašem dodijeljenom području. Također, planiranje i raspoređivanje resursa za definirano područje rada terenske službe uz dosljednu primjenu, punu transparentnost za sve zainteresirane strane. Provjerite još detalja na linku i prijavite se u roku.

Jet2.com Limited/Jet2holidays zapošljava na 2 pozicije za područje Hrvatske,Turske, Bugarske. Traže se: Regional Risk & Safety Manager (m/ž) i Overseas Risk & Safety Manager (m/ž). Vaši zadaci na ovim pozicijama uključuju procjenu rizika na brojnim destinacijama, predviđanje rizika i izvještavanje nadređenih o istima. Provjerite natječaj po želji i pravovremeno se prijavite. Sretno.

MKV-Mont d.o.o., osnovano je kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije i za glavnu djelatnost predstavlja montažu, preradu i demontažu industrijskih postrojenja. Proširuje svoj tim i zapošljava djelatnike na 5 pozicija. Monter metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž), TIG varioc/Cjevar – monter cjevnih sistema (m/ž), dio su ponude. Provjerite sve na linku.

Hairdreams Haarhandels GmbH, u Grazu, u Austriji zapošljava na 3 pozicije: Digital Campaign Executive – PPC (m/ž), SEO Manager (m/ž), Content Manager (m/ž). Riječ je o svjetski poznatom frizerskom salonu, sa svojim podružnicama u Los Angelesu, Singapuru i Dubaiu, koji ugošćava filmske zvijezde, kao i zvijezde iz svijeta modelinga. Provjerite detalje na linku i sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail