ZAPOŠLJAVAJU TVRTKE U NJEMAČKOJ, AUSTRIJI, NIZOZEMSKOJ… Prijavite se u par klikova

Foto: Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu.

U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

ms personal & service GmbH, agencija za posredovanje u zapošljavanju specijalizirana, između ostalog, za medicinsko osoblje, trenutno ima raspisana 3 natječaja. Traže se: Medicinska sestra/Tehničar (m/ž), Liječnik/Doktor medicine (m/ž), Građevinski radnik /Električar/Instalater (m/ž). Mjesto rada je Njemačka, pa ukoliko ste zainteresirani za inozemni i siguran rad, ovo je prilika za vas. Provjerite sve natječaje na linku.

Hairdreams Haarhandels GmbH, u Grazu, u Austriji zapošljava na 3 pozicije: Digital Campaign Executive – PPC (m/ž), SEO Manager (m/ž), Content Manager (m/ž). Riječ je o svjetski poznatom frizerskom salonu, sa svojim podružnicama u Los Angelesu, Singapuru i Dubaiu, koji ugošćava filmske zvijezde, kao i zvijezde iz modelinga. Provjerite detalje na linku i sretno s prijavama.

Kleo Richmond, beauty salon s više od 20 godina iskustva, zapošljava Kozmetičarku/Osobu za ugradnju noktiju (m/ž) u Londonu. Ukoliko imate završen tečaj i minimalno 2 godine iskustva, dobro govorite engleski jezik i poznajete rad na računalu (osnovno), onda je ovo prilika za vas. Provjerite detalje na linku.

UBT Maschinenbau, njemačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na europskom tržištu u strojarstvu, zapošljava na 8 pozicija u Njemačkoj i Nizozemskoj. Nudi vam se interesantna mogućnost zarade, dugoročan posao, uz božićnice i regres za godišnji odmor. Prijaviti se možete klikom na link.

Esin Ptuj d.o.o. zapošljava na 2 pozicije u Sloveniji i Njemačkoj. Traže se: Instalater grijanja, klimatizacije i ventilacije (m/ž) i Elektroinstalater (m/ž). Prijave traju do 22.12., pa provjerite koje kvalifikacije trebate zadovoljiti kako biste odgovarali željenom mjestu. Oba natječaja pogledajte ovdje.

RIAdria Works j.d.o.o. zapošljava na brojnim pozicijama diljem Njemačke, Nizozemske, Italije. Njegovatelj (m/ž), Monter ventilacije (m/ž), Programer (m/ž), samo su neke od ponuđenih pozicija. Ne propustite sve ih provjeriti na linku i na vrijeme se prijaviti.

MKV-Mont d.o.o., osnovano je kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije i za glavnu djelatnost predstavlja montažu, preradu i demontažu industrijskih postrojenja. Proširuje svoj tim i zapošljava djelatnike na 5 pozicija. Monter metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž), TIG varioc/Cjevar – monter cjevnih sistema (m/ž), dio su ponude. Provjerite sve na linku.

My Fides j.d.o.o. ima brojne raspisane natječaje. Od Njegovatelja za starije i nemoćne osobe (m/ž), Elektroinstalatera (m/ž), sve do Kuhara (m/ž). Brojne lokacije na kojima možete raditi su: Njemačka, Austrija, Irska, Velika Britanija. Provjerite paletu radnih pozicija na koje možete aplicirati.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG zapošljava na impresivnih 15 pozicija! Djelatnik/ica u proizvodnji prozora (m/ž), Djelatnik/ica za rad u skladištu i/ili voditelj skladišta (m/ž), Varioc MIG MAG (m/ž), samo su neke od pozicija na koje se možete prijaviti. Mjesto rada: Njemačka. Provjerite sve natječaje na linku i sretno s prijavama.

MM Weld s.r.o. ima raspisan natječaj za Operatora/icu u autoindustriji (m/ž), za rad u Nové Mesto nad Váhom i u mjestu: Vráble, Slovačka. Radi se na operaterskim mašinama kojima se upravlja jednostavnim funkcijama te nije potrebno radno iskustvo. Plaća se kreće u rasponu od 7 000 kn do 15 000 kn. Prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Mail