DENTAL CENTAR DUBRAVICA HIT MEĐU PACIJENTIMA IZ NJEMAČKE Nude besplatan smještaj, prijevoz do zračne luke, prevoditelja…

Foto: PR

Pacijenti iz cijelog svijeta dolaze u Dental centar Dubravica gdje su do sada su ugradili preko 15.000 implantata.

Dalmacija je idealno mjesto za zdravstveni turizam. Regija je to s izvrsnom klimom, brojnim sadržajima i odličnim medicinskim uslugama. Upravo je jedan od lidera zdravstvenog turizma u Dalmaciji Dental centar Dubravica. Poliklinika je to koja već više od 15 godina uspješno radi s brojnim pacijentima iz cijelog svijeta. Ipak po dolascima najviše prednjače pacijenti iz Italije i Njemačke koji zadovoljni rezultatima rado ovu kliniku preporuče svojoj rodbini i prijateljima.

Foto: PR

Dental centar Dubravica smješten je u Vodicama, u srcu Dalmacije, popularnoj turističkoj destinaciji, u neposrednoj blizini dva nacionalna parka, te u blizini prekrasnog grada Šibenika. Savršena je to destinacija za novi i savršeni osmijeh.

U centru se godišnje napravi preko tisuću ugradnji implantata, a nude se i sve druge stomatološke usluge. Vrhunska dijagnostička, terapijska i laserska tehnologija uz iskusni liječnički tim garantiraju stručnu uslugu prema najvišim europskim standardima u relativno kratkom vremenskom razmaku.

Foto: PR

Dentalni implantati su specijalni dio ekspertize tima u Dental Centru Dubravica koji vodi dr. Ivica Dubravica, dentist i implantolog s najvećim stupnjem edukacije u implantologiji (Master of Oral Medicine – Medical Faculty of the Westphalian Wilhelms University of Münster).

Koriste isključivo implantate poznate njemačke marke IMPLA SCHÜTZ DENTAL i K3PRO te implantate poznate švicarske marke STRAUMANN i Nobel za koje daju doživotnu garanciju. DCD tim nudi cijeli spektar dentalnih usluga, s naglaskom na kvalitetu protetskih radova koji se izrađuju po najvišim mogućim standardima kvalitete i vrhunske tehnologije u njihovom dentalnom laboratoriju.

Posebna važnost pridodaje se individualnom pristupu pa je uz pacijente prevoditelj, a kako bi sve prošlo bez straha i boli na raspolaganju je anesteziolog koji će se pobrinuti za sigurnu anesteziju i sedaciju.

Foto: PR

Pacijentima iz stranih zemalja transfer do zračnih luka Split i Zadar je besplatan, kao i smještaj u modernim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u blizini klinike u Vodicama.

Više informacija pročitajte na njihovim stranicama, a rezervirati svoj termin i konzultacije možete na info@dcd.hr ili pozivom na broj telefona +38522444796.

Mail